Sikkerhed

Aktuelle emner

Få hjælp til at logge på din Microsoft-konto, nulstille en adgangskode, du har mistet eller glemt, og administrere kontosikkerheden.
Få at vide, hvordan du knytter ekstra sikkerhedsbeviser til din Microsoft-konto.
Få at vide, hvordan du finder mailadressen til din Microsoft-konto.
Den nyeste version af konsolsoftwaren gør det nemt for dig at bruge din Xbox Live-profil eller dit gamertag på flere konsoller. Her får du et overblik.
Kontosikkerhed er en af vores topprioriteter på Xbox Live. Med en fælles indsats kan vi forbedre sikkerheden og beskytte din Microsoft-konto.

Supportressourcer