Adgangskode og sikkerhed: Aktuelle emner

Få mere at vide om de aldersbaserede kontrolfunktioner og privatlivsindstillinger for din familie, som du kan angive og justere på Xbox.com og på din Xbox One-konsol.
Nulstil adgangskoden til din Microsoft-konto
Hvis du har glemt adgangskoden til din Microsoft-konto, kan du få hjælp til at nulstille den på denne side.
Find mailadressen til din Microsoft-konto
Få at vide, hvordan du finder mailadressen til din Microsoft-konto, så du kan logge på.
Fejlen "The email address or password you entered is not valid" vises for Xbox Live på Xbox 360
Få at vide, hvordan du løser problemet ved følgende Xbox 360-fejlmeddelelse: "The email address or password you entered is not valid. Please try again."
Du kan ikke angive et forældresamtykke, når du opretter en Xbox Live-barnekonto
Har du problemer med at oprette en barnekonto? Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan fuldføre den del af oprettelsen, hvor du skal give et forældresamtykke.
Oversigt over sikkerhedsoplysninger til Microsoft-konto
Få at vide, hvorfor du uventet kan blive bedt om at angive mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto. Få at vide, hvordan sikkerhedsoplysninger kan være med til at beskytte din Microsoft-konto.
Føj sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto
Få at vide, hvordan du tilføjer sikkerhedsoplysninger, så du bedre kan beskytte din Microsoft-konto.
Brug en Xbox One-konsol som gæst
Få at vide, hvordan du bruger en Xbox One-konsol som gæst.
Log på flere Xbox-konsoller på samme tid
Find ud af, hvad du skal gøre, hvis du er logget på flere Xbox One-konsoller med samme konto.
Administrer loginindstillingerne på din Xbox 360-konsol
Få at vide, hvordan du beskytter din Xbox Live-profil med en adgangskode og får din Xbox-konsol til at huske din adgangskode. Se også, hvordan du kan ændre adgangskodebeskyttelsen på din profil.
"Jeg tror, at min konto er blevet hacket"
Find ud af, hvad du skal gøre, hvis du har mistanke om, at din Microsoft-konto er blevet angrebet, eller hvis du vil tjekke, om der er uautoriseret aktivitet på din konto.

Supportressourcer