Adgangskode og sikkerhed: Aktuelle emner

Nulstil adgangskoden til din Microsoft-konto
Hvis du har glemt adgangskoden til din Microsoft-konto, kan du få hjælp til at nulstille den på denne side.
Find mailadressen til din Microsoft-konto
Få at vide, hvordan du finder mailadressen til din Microsoft-konto, så du kan logge på.
Flyt din Xbox Live-profil til en anden Microsoft-konto på Xbox 360
Se, hvordan du kan flytte din Xbox Live-profil og dit gamertag til en anden Microsoft-konto via en Xbox 360-konsol.
Fejlen "The email address or password you entered is not valid" vises for Xbox Live på Xbox 360
Få at vide, hvordan du løser problemet ved følgende Xbox 360-fejlmeddelelse: "The email address or password you entered is not valid. Please try again."
Du kan ikke angive et forældresamtykke, når du opretter en Xbox Live-barnekonto
Har du problemer med at oprette en barnekonto? Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan fuldføre den del af oprettelsen, hvor du skal give et forældresamtykke.
Indstillinger for onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på Xbox 360
Få oplysninger om indstillinger for onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på Xbox 360. Få også at vide, hvordan en barnekonto opgraderes til en voksenkonto.
Oversigt over sikkerhedsoplysninger til Microsoft-konto
Få at vide, hvorfor du uventet kan blive bedt om at angive mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto. Få at vide, hvordan sikkerhedsoplysninger kan være med til at beskytte din Microsoft-konto.
Administrer loginindstillingerne på din Xbox 360-konsol
Få at vide, hvordan du beskytter din Xbox Live-profil med en adgangskode og får din Xbox-konsol til at huske din adgangskode. Se også, hvordan du kan ændre adgangskodebeskyttelsen på din profil.
Opdater alle sikkerhedsoplysningerne til din Microsoft-konto
Få at vide, hvordan du erstatter forældede sikkerhedsoplysninger, så du kan beskytte din Microsoft-konto.
Føj sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto
Få at vide, hvordan du tilføjer sikkerhedsoplysninger, så du bedre kan beskytte din Microsoft-konto.
Meddelelsen "Gamertag was last signed in on another console"
Hvis du har brugt dit gamertag på flere Xbox 360-konsoller, får du muligvis en meddelelse om det. Få mere at vide, hvad den betyder, og hvad du skal gøre ved den.

Supportressourcer