Adgangskode og sikkerhed: Aktuelle emner

Nulstil adgangskoden til din Microsoft-konto
Hvis du har glemt adgangskoden til din Microsoft-konto, kan du få hjælp til at nulstille den på denne side.
Find mailadressen til din Microsoft-konto
Få at vide, hvordan du finder mailadressen til din Microsoft-konto, så du kan logge på.
Flyt din Xbox Live-profil til en anden Microsoft-konto på Xbox 360
Se, hvordan du kan flytte din Xbox Live-profil og dit gamertag til en anden Microsoft-konto via en Xbox 360-konsol.
Fejlen "The email address or password you entered is not valid" vises for Xbox Live på Xbox 360
Få at vide, hvordan du løser problemet ved følgende Xbox 360-fejlmeddelelse: "The email address or password you entered is not valid. Please try again."
Du kan ikke angive et forældresamtykke, når du opretter en Xbox Live-barnekonto
Har du problemer med at oprette en barnekonto? Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan fuldføre den del af oprettelsen, hvor du skal give et forældresamtykke.
Indstillinger for onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på Xbox 360
Få oplysninger om indstillinger for onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på Xbox 360. Få også at vide, hvordan en barnekonto opgraderes til en voksenkonto.
Administrer beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed for Xbox One og Xbox 360 fra din computer
Få at vide, hvordan du administrerer indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed for Xbox One og Xbox 360 fra din computer.
Oversigt over sikkerhedsoplysninger til Microsoft-konto
Få at vide, hvorfor du uventet kan blive bedt om at angive mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto. Få at vide, hvordan sikkerhedsoplysninger kan være med til at beskytte din Microsoft-konto.
Føj sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto
Få at vide, hvordan du tilføjer sikkerhedsoplysninger, så du bedre kan beskytte din Microsoft-konto.
Definition af Microsoft-barnekonto
Få at vide, hvad en barnekonto er, og hvilke kriterier en Microsoft-konto skal opfylde for at blive behandlet som en barnekonto.
Brug en Xbox One-konsol som gæst
Få at vide, hvordan du bruger en Xbox One-konsol som gæst.

Supportressourcer