Sikkerhed

Aktuelle emner

Få hjælp til at logge på din Microsoft-konto, nulstille en adgangskode, du har mistet eller glemt, og administrere kontosikkerheden.
Find ud af, hvordan du sletter sikkerhedskontaktoplysninger fra din Microsoft-konto.
Få at vide, hvordan du knytter ekstra sikkerhedsbeviser til din Microsoft-konto.
Få at vide, hvordan du finder mailadressen til din Microsoft-konto eller nulstiller en glemt adgangskode til din konto.
Få at vide, hvordan du bruger din Xbox-profil på en anden Xbox-konsol, så du kan spille overalt med dit gamertag og din profil.
Få at vide, hvordan du erstatter forældede sikkerhedskontaktoplysninger, så du bedre kan beskytte din Microsoft-konto.
Find ud af, hvordan du sletter sikkerhedskontaktoplysninger fra din Microsoft-konto.
Få at vide, hvorfor du uventet kan blive bedt om at angive mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto. Få at vide, hvordan sikkerhedsbeviser kan være med til at beskytte din Microsoft-konto.
Kontosikkerhed er en vigtig faktor på Xbox Live. Med en fælles indsats kan vi forbedre sikkerheden og beskytte din Microsoft-konto.

Supportressourcer