Xbox Live-medlemskab

Betaling og fakturering
Administrer dine indstillinger for betaling og fakturering, indløs koder, og opdater dine faktureringsoplysninger.
Genskab og nulstil adgangskoden til din Microsoft-konto
Få at vide, hvordan du nulstiller adgangskoden til din Microsoft-konto, hvis du har glemt den.
Find mailadressen til din Microsoft-konto
Få at vide, hvordan du finder mailadressen til din Microsoft-konto, så du kan logge på.
Sådan ændrer du den mailadresse, der er knyttet til din Microsoft-konto
Se, hvordan du ændrer den mailadresse, du bruger til din Microsoft-konto.
Opsig dit Xbox Live Gold-abonnement
Gå direkte til din konto for at slå automatisk fornyelse fra og opsige dit Xbox Live Gold-abonnement ved slutningen af den aktuelle abonnementsperiode.
Sådan annullerer du dit Xbox-abonnement
Få at vide, hvordan du annullerer dit Xbox-abonnement.
Sådan får du et Xbox Live Gold-abonnement
Se, hvordan du får Xbox Live og et prøveabonnement på Xbox Live Gold, så du kan få adgang til alle mulighederne på din Xbox.
Xbox Live Gold-ændringer – ofte stillede spørgsmål
Kommende vigtige ændringer: Nye fordele til Xbox Live Gold-medlemmer – Games with Gold og Deals with Gold på vej til Xbox One. Alle kan få adgang til de populære underholdningsapps til Xbox One og Xbox 360 uden et Xbox Live Gold-medlemskab.
Ofte stillede spørgsmål om Games with Gold til Xbox
Games with Gold er et Xbox-program, der tilbyder gratis Xbox-spil til Xbox Live Gold-medlemmer.
Lukning af Xbox Live-konti og konsolspærringer
Få mere at vide om konsolspærring og lukning af Xbox Live-konto.

Supportressourcer