Xbox Live-medlemskab

Gå direkte til din konto for at slå automatisk fornyelse fra og opsige dit Xbox Live Gold-abonnement ved slutningen af den aktuelle abonnementsperiode.
Få at vide, hvordan du slår automatisk fornyelse fra eller opsiger dit Xbox Live Gold-medlemskab.
Her kan du få hjælp, hvis du vil opsige dit Xbox Live-medlemskab eller dit Xbox Music Pass, slå automatisk fornyelse fra for din konto eller fjerne en betalingsmåde fra din konto.
Få at vide, hvordan du slår automatisk fornyelse af dit Xbox Live Gold-medlemskab til.
Find ud af, om du er berettiget til et gratis Xbox Live Gold-prøvemedlemskab, som giver dig adgang til funktioner såsom multiplayerspil online og Game DVR.
Kommende vigtige ændringer: Nye fordele til Xbox Live Gold-medlemmer – Games with Gold og Deals with Gold på vej til Xbox One. Alle kan få adgang til de populære underholdningsapps til Xbox One og Xbox 360 uden et Xbox Live Gold-medlemskab.
Games with Gold er et Xbox-program, der tilbyder gratis Xbox One-spil til kvalificerede Xbox Live Gold-medlemmer.
Games with Gold er et Xbox-program, der tilbyder gratis Xbox 360-spil til de Xbox Live Gold-medlemmer, der er berettiget til at benytte tilbuddet.
Få mere at vide om konsolspærring og lukning af Xbox Live-konto.

Supportressourcer