Tilbehør

Sådan konfigurerer du en Xbox 360-controller til Windows
Få at vide, hvordan du installerer, tilslutter og tester en kabeltilsluttet eller trådløs Xbox 360-controller til Windows.
Tilslut en controller til Xbox 360
En vejledning til tilslutning af kabelforbundet eller trådløs controller til Xbox 360-konsollen, herunder hvordan du skifter batterier, og hvad du skal gøre, hvis controlleren ikke virker.
Tilslut en kabeltilsluttet Xbox 360-controller til din pc
Få mere at vide om, hvordan du tilslutter en kabelforbundet Xbox 360-controller til en computer, der kører Windows.
Forbindelsen til den trådløse Xbox 360-controller afbrydes, eller der kan ikke oprettes forbindelse
Find løsninger på problemer med den trådløse Xbox 360-controller, f.eks. at der ikke kan oprettes forbindelse til Xbox 360-konsollen, eller at forbindelsen til controlleren ofte afbrydes.
Lagerenhed til Xbox 360
Få mere at vide om lagerenheder til Xbox 360 og mulighederne for at lagre og flytte Xbox 360-indhold mellem konsoller ved hjælp af Xbox 360-harddisken, et USB-flashdrev og overførselskablet til Xbox 360.
Tilføj eller fjern en Xbox 360-harddisk
Få at vide, hvordan du installerer en Xbox 360-harddisk på eller fjerner en Xbox 360-harddisk fra den originale Xbox 360-konsol og den nye Xbox 360 S.
Kabelforbundne og trådløse Xbox 360-controllere
Få mere at vide om Xbox 360-controlleren, herunder knapper, konfiguration, opsætning og brug.
Løs problemer med Xbox 360-hovedtelefoner med kabel
Find ud af, hvordan du løser lyd- og ekkoproblemer med Xbox 360-hovedtelefoner med kabel.
Tilslut og anvend Xbox 360-hovedtelefoner med kabel
Du kan chatte med dine venner på Xbox Live ved hjælp af Xbox 360-hovedtelefoner med kabel. Få at vide, hvordan du konfigurerer dem her.
Tilslut hovedtelefoner til din Xbox 360-konsol
Brug trådløse hovedtelefoner eller hovedtelefoner med kabel til at tale med venner på Xbox Live via din Xbox 360-konsol. Sådan klarer du konfigurationen.
Beskrivelse af HDMI-kablet til Xbox 360
Få mere at vide om HDMI-kablet til Xbox 360.

Supportressourcer