Tilbehør

Få at vide, hvordan du installerer, tilslutter og tester en kabeltilsluttet eller trådløs Xbox 360-controller til Windows.
En vejledning til tilslutning af kabelforbundet eller trådløs controller til Xbox 360-konsollen, herunder hvordan du skifter batterier, og hvad du skal gøre, hvis controlleren ikke virker.
Find løsninger til den trådløse Xbox 360-controller, f.eks. at den trådløse Xbox 360-controller ofte afbrydes eller ikke kan oprette forbindelse til Xbox 360-konsollen.
Få mere at vide om, hvordan du tilslutter en kabelforbundet Xbox 360-controller til en computer, der kører Windows.
Få mere at vide om lagerenheder til Xbox 360 og mulighederne for at lagre og flytte Xbox 360-indhold mellem konsoller ved hjælp af Xbox 360-harddisken, et USB-flashdrev og overførselskablet til Xbox 360.
Få at vide, hvordan du installerer en Xbox 360-harddisk på eller fjerner en Xbox 360-harddisk fra den originale Xbox 360-konsol og den nye Xbox 360 S.
Kan du ikke høre nogen lyd fra Xbox 360-hovedtelefonerne med kabel? Find ud af, hvad du kan gøre for at prøve at løse problemet.
Få tip til fejlfinding af problemer med USB-flashdrev på Xbox 360.
Find ud af, hvordan du bruger overførselskablet til Xbox 360-harddisken til at overføre indhold fra én Xbox 360-konsol til en anden.
Du kan chatte med dine venner på Xbox Live ved hjælp af Xbox 360-hovedtelefoner med kabel. Få at vide, hvordan du konfigurerer dem her.
Her er en guide, der forklarer, hvordan du kalibrerer din Xbox 360-controller til brug på Windows-baserede computere.

Supportressourcer