Tilbehør

Aktuelle emner

En vejledning til tilslutning af kabelforbundet eller trådløs controller til Xbox 360-konsollen, herunder hvordan du skifter batterier, og hvad du skal gøre, hvis controlleren ikke virker.
Du kan bruge et USB-flashdrev som Xbox 360-lagerenhed og lagre op til 16 GB Xbox-indhold. Her kan du se, hvordan du bruger et USB-flashdrev som lagerenhed til Xbox 360-konsollen.
Få mere at vide om, hvordan du tilslutter en kabelforbundet Xbox 360-controller til en computer, der kører Windows.
Find løsninger til den trådløse Xbox 360-controller, f.eks. at den trådløse Xbox 360-controller ofte afbrydes eller ikke kan oprette forbindelse til Xbox 360-konsollen.
Oplysninger om, hvor du kan få mere at vide om Xbox 360-lagerenheder, og hvordan Xbox 360-indhold kan gemmes og flyttes. Du kan gemme og flytte indhold mellem konsoller ved hjælp af Xbox 360-harddisken, et USB-flashdrev og overførselskablet til Xbox 360.

Supportressourcer