Tilbehør

Sådan konfigurerer du en Xbox 360-controller til Windows
Få at vide, hvordan du installerer, tilslutter og tester en kabeltilsluttet eller trådløs Xbox 360-controller til Windows.
Tilslut en controller til Xbox 360
En vejledning til tilslutning af kabelforbundet eller trådløs controller til Xbox 360-konsollen, herunder hvordan du skifter batterier, og hvad du skal gøre, hvis controlleren ikke virker.
Den trådløse Xbox 360-controller afbrydes eller kan ikke oprette forbindelse
Find løsninger på problemer med den trådløse Xbox 360-controller, f.eks. at der ikke kan oprettes forbindelse til Xbox 360-konsollen, eller at forbindelsen til controlleren ofte afbrydes.
Lagerenhed til Xbox 360
Få mere at vide om lagerenheder til Xbox 360 og mulighederne for at lagre og flytte Xbox 360-indhold mellem konsoller ved hjælp af Xbox 360-harddisken, et USB-flashdrev og overførselskablet til Xbox 360.
Tilføj eller fjern en Xbox 360-harddisk
Få at vide, hvordan du installerer en Xbox 360-harddisk på eller fjerner en Xbox 360-harddisk fra den originale Xbox 360-konsol og den nye Xbox 360 S.
Brug USB-flashdrev med Xbox 360
Få at vide, hvordan du bruger et USB-flashdrev med din Xbox 360-konsol.
Kabelforbundne og trådløse Xbox 360-controllere
Få mere at vide om Xbox 360-controlleren, herunder knapper, konfiguration, opsætning og brug.
Brug overførselskabel til Xbox 360-harddisk
Find ud af, hvordan du bruger overførselskablet til Xbox 360-harddisken til at overføre indhold fra én Xbox 360-konsol til en anden.
Beskrivelse af HDMI-kablet til Xbox 360
Få mere at vide om HDMI-kablet til Xbox 360.
Sådan tilslutter du en trådløs Xbox 360-netværksadapter
Få at vide, hvordan du tilslutter en trådløs Xbox 360-netværksadapter
Konfigurer Kinect til Xbox 360
Følg denne trinvise vejledning for at konfigurere Kinect-sensoren på din Xbox 360. Find også ud af, hvordan du indretter et spilleområde, så du kan komme hurtigt og nemt i gang med at spille.

Supportressourcer