Forbindelser

Aktuelle emner

Få at vide, hvordan du konfigurerer Windows Media Center med computere, der kører Windows 8, så du kan streame musik, billeder og video til Xbox 360-konsollen.
Få at vide, hvordan du bruger Windows Media Center med din Xbox 360 og en pc, der kører Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8.
Få at vide, hvordan du konfigurerer Windows Media Center til at streame musik, billeder og video til Xbox 360-konsollen.

Supportressourcer