Forbindelser: Aktuelle emner

Få at vide, hvordan du konfigurer din Xbox 360 som en Windows Media Center-extenderenhed, så du kan se medieindhold fra din Windows 7-pc på dit tv.
Hvis du har et stereosystem eller en anden A/V-modtager, kan du bruge den med din Xbox 360 for at få utrolig lydkvalitet! Sådan gør du.
Få at vide, hvordan du konfigurerer Windows Media Center med computere, der kører Windows 8, så du kan streame musik, billeder og video til Xbox 360-konsollen.
Få at vide, hvordan du håndterer en "Secure HDCP"-fejlmeddelelse, der vises, når du prøver at se en dvd eller streame en film i Netflix-appen på din Xbox 360-konsol.
Stream musik, billeder og video til Xbox 360-konsollen ved hjælp af Windows Media Center. Få mere at vide.
Find ud af, hvordan du foretager fejlfinding af de mest almindelige fejl, der kan forekomme, når du bruger Windows Media Center med din Xbox 360.
Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlmeddelelsen "Your console can't contact your PC with Windows Media Center", så du kan oprette forbindelse fra din Xbox 360 til din pc.
Få at vide, hvordan du konfigurerer firewallportene, så Windows Media Center kan benyttes sammen med din Xbox 360-konsol.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejlmeddelelsen "Xbox 360 not found" vises, når du bruger Windows Media Center.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis "Configuration Error" vises, når du bruger Windows Media Center.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du mangler konfigurationsnøglen, når du konfigurerer Windows Media Center med Xbox 360-konsollen.

Supportressourcer