Forbindelser: Aktuelle emner

Få at vide, hvordan du konfigurer din Xbox 360 som en Windows Media Center-extenderenhed, så du kan se medieindhold fra din Windows 7-pc på dit tv.
Få at vide, hvordan du konfigurerer Windows Media Center med computere, der kører Windows 8, så du kan streame musik, billeder og video til Xbox 360-konsollen.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejlmeddelelsen "Xbox 360 not found" vises, når du bruger Windows Media Center.
Hvis du har et stereosystem eller en anden A/V-modtager, kan du bruge den med din Xbox 360 for at få utrolig lydkvalitet! Sådan gør du.

Supportressourcer