Konsol

Sådan henter du en ny opdatering til Xbox 360
Xbox 360-konsollens software opdateres jævnligt med nye funktioner. Find tip og forslag til opdatering af softwaren på din konsol via Xbox Live, en spilledisk eller endda et USB-flashdrev.
Løs problemer i forbindelse med opdatering af din Xbox 360-konsol
Find løsninger på problemer med Xbox 360-konsolsoftwaren og fejlmeddelelser, som kan blive vist, når du prøver at opdatere Xbox 360-konsollens software.
Skub diskskuffen på Xbox 360-konsollen ud manuelt
Hvis den lukkede diskskuffe på Xbox 360-konsollen sidder fast, kan du her se, hvordan du kan åbne den manuelt.
Vejledning til blinkende lys
Blinkende lys på din Xbox 360-konsol kan betyde, at konsollen skal repareres eller mangler strøm eller måske blot skal have mere plads. Her kan du få at vide, hvad de blinkende lys betyder, og hvad du skal gøre ved dem.
Løsning til Xbox 360-diskdrev
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis diskdrevet på Xbox 360-konsollen ikke kan aflæse disken eller ikke kan åbnes eller lukkes.
Sådan rydder du systemcachen på Xbox 360
Få at vide, hvordan du rydder systemcachen på Xbox 360-konsollen. Dette kan ofte løse problemer med din Xbox 360-konsol.
Løs problemer med Xbox 360-konsollen
Har du problemer med din Xbox 360-konsol? Få oplysninger om, hvordan du løser almindelige Xbox 360-konsolproblemer.
Sådan tilslutter du din Xbox 360 S eller oprindelige Xbox 360 til et tv
En trinvis gennemgang, der forklarer, hvordan du tilslutter en Xbox 360 S- eller en oprindelig Xbox 360-konsol til et tv eller en computerskærm.
Xbox 360-manualer og -specifikationer
Har du mistet manualen til Xbox 360-konsollen eller -tilbehøret? Her er et godt sted, hvor du kan søge efter oplysningerne.
Ofte stillede spørgsmål om afspilning af video og lyd på Xbox 360
Få mere at vide om video- og lydafspilning på din Xbox 360-konsol.
Fejlkoder ved systemopdatering af Xbox 360
Får du vist en fejlkode, efter du har opdateret Xbox 360-konsollens software? Se fejlfindingstrinnene på denne side.

Supportressourcer