Konsol

Sådan tilslutter du din Xbox 360 S eller oprindelige Xbox 360 til et tv
En trinvis gennemgang, der forklarer, hvordan du tilslutter en Xbox 360 S- eller en oprindelig Xbox 360-konsol til et tv eller en computerskærm.
Løs problemer i forbindelse med opdatering af din Xbox 360-konsol
Find løsninger på problemer med Xbox 360-konsolsoftwaren og fejlmeddelelser, som kan blive vist, når du prøver at opdatere Xbox 360-konsollens software.
Løsning, når lysene blinker på Xbox 360
Blinkende lys på din Xbox 360-konsol kan betyde, at konsollen skal repareres eller mangler strøm eller måske blot skal have mere plads. Her kan du få at vide, hvad de blinkende lys betyder, og hvad du skal gøre ved dem.
Sådan henter du en ny opdatering til Xbox 360
Xbox 360-konsollens software opdateres jævnligt med nye funktioner. Find tip og forslag til opdatering af softwaren på din konsol via Xbox Live, en spilledisk eller endda et USB-flashdrev.
Skub diskskuffen på Xbox 360-konsollen ud manuelt
Hvis den lukkede diskskuffe på Xbox 360-konsollen sidder fast, kan du her se, hvordan du kan åbne den manuelt.
Xbox 360-operativsystemet – versioner og systemopdateringer
Få mere at vide om den nyeste systemopdatering til Xbox 360-operativsystemet, og find ud af, hvad der blev opdateret eller tilføjet.
Afspil dvd'er på Xbox 360-konsollen
Du kan bruge din Xbox 360-konsol til at afspille dvd'er. Få mere at vide om regionskoder, formater og disktyper, der understøttes af Xbox 360-konsollen.
Tilslut Xbox 360-konsollen til et lydsystem
Hvis du har et stereosystem eller en anden A/V-modtager, kan du bruge den med din Xbox 360 for at få utrolig lydkvalitet! Sådan gør du.
Løsning til Xbox 360-diskdrev
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis diskdrevet på Xbox 360-konsollen ikke kan aflæse disken eller ikke kan åbnes eller lukkes.
Sådan rydder du systemcachen på Xbox 360
Få at vide, hvordan du rydder systemcachen på Xbox 360-konsollen. Dette kan ofte løse problemer med din Xbox 360-konsol.
Fejlkoder ved systemopdatering af Xbox 360
Får du vist en fejlkode, efter du har opdateret Xbox 360-konsollens software? Se fejlfindingstrinnene på denne side.

Supportressourcer