Introduktion

Konfigurer din Xbox 360- eller Xbox 360 S-konsol
Følg disse instruktioner trin for trin for at konfigurere din Xbox 360-konsol.
Konfigurer Xbox 360 E-konsollen
Følg disse instruktioner trin for trin for at installere din Xbox 360 E-konsol.
Find det bedste sted til din Xbox 360-konsol
Nogle forslag til, hvordan du finder et godt ventileret sted til din Xbox, så du kan få glæde af din konsol i lang, lang tid.
Konfigurer Kinect til Xbox 360
Følg denne trinvise vejledning for at konfigurere Kinect-sensoren på din Xbox 360. Find også ud af, hvordan du indretter et spilleområde, så du kan komme hurtigt og nemt i gang med at spille.
"Jeg opretter forbindelse til Xbox Live for første gang."
Få hjælp til at oprette forbindelse fra din Xbox-konsol til Xbox Live med en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse.
Om Xbox Live på Xbox 360
Xbox Live er onlinetjenesten til din Xbox 360. Læs denne side for at få mere at vide om Xbox Live og finde ud af, hvordan du kan oprette forbindelse fra din konsol til Xbox Live.
Sådan konfigurerer du indstillingerne for det trådløse netværk på Xbox 360-konsollen
Find ud af, hvordan du konfigurerer indstillingerne for det trådløse netværk på Xbox 360-konsollen

Supportressourcer