Log på
Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.
Del denne side

Introduktion

"Jeg opretter forbindelse til Xbox Live for første gang."
Få hjælp til at oprette forbindelse fra din Xbox-konsol til Xbox Live med en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse.
Konfigurer Kinect til Xbox 360
Følg denne trinvise vejledning for at konfigurere Kinect-sensoren på din Xbox 360. Find også ud af, hvordan du indretter et spilleområde, så du kan komme hurtigt og nemt i gang med at spille.

Supportressourcer

Del denne side