Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.

Introduktion

Aktuelle emner

Få hjælp til at oprette forbindelse fra din Xbox-konsol til Xbox Live med en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse.
Følg denne trinvise vejledning for at konfigurere Kinect-sensoren på din Xbox 360. Find også ud af, hvordan du indretter et spilleområde, så du kan komme hurtigt og nemt i gang med at spille.

Supportressourcer