Kinect

Funktioner

Få at vide, hvordan du slår Kinect-funktioner til eller fra, f.eks. Kinect-talegenkendelse og chatmikrofonen.
Du kan bruge Kinect til at styre Xbox Dashboard med både din stemme og gestus. Find du af, hvilke ting du kan gøre med Kinect, og hvordan du gør dem.
Kinect-sensoren vipper automatisk op og ned, hvis det er nødvendigt. Find ud af, hvornår og hvorfor Kinect-sensoren automatisk vipper.
Med Kinect-sensoren kan du konfigurere Xbox 360-konsollen til at genkende dit ansigt og automatisk logge dig på din profil med Kinect-id.
Du kan bruge Kinect-video til direkte videochat med dine venner fra Xbox LIVE og Messenger. Her kan du se, hvordan du konfigurerer den.
Find svar på ofte stillede spørgsmål om hjælp til handicappede og Kinect-sensoren.

Supportressourcer