Log på
Del denne side

Kinect

Følg denne trinvise vejledning for at konfigurere Kinect-sensoren på din Xbox 360. Find også ud af, hvordan du indretter et spilleområde, så du kan komme hurtigt og nemt i gang med at spille.
Få at vide, hvordan du kalibrerer Xbox 360 Kinect-sensoren, så den kan spore dine kropsbevægelser korrekt.
Her ser vi nærmere på de vigtige dele på Kinect-sensoren til Xbox 360.
Få at vide, hvor du får tilbehør og reservedele til Kinect-sensoren til Xbox 360.
Korrekt placering af Kinect-sensoren giver den bedste kropssporing og talegenkendelse. Her er et par tip til, hvordan du får mest muligt ud af Kinect.
Få at vide, hvordan du kan foretage fejlfinding, hvis din Kinect-sensor til Xbox 360 har problemer med at spore dine kropsbevægelser inden for dit spilleområde.
Der er flere måder, du kan bruge, når du skal anbringe Kinect-sensoren til Xbox 360 på det helt rigtige sted, så du får den optimale spilleoplevelse. Her er der nogle få af dem.
Hvis lyset på Kinect-sensoren lyser rødt, eller du får fejlen "A problem has occurred with your Kinect Sensor", kan det skyldes, at sensoren ikke er tilsluttet korrekt til Xbox 360-konsollen, eller at konsollens software skal opdateres.
Få at vide, hvordan du tager fotos og optager videoer med Kinect-sensoren og deler dem med venner og familie. Du får også at vide, hvordan du sletter fotos og videoer fra Kinect.
Du kan vælge at slå bestemte Kinect-funktioner på Xbox 360 til eller fra. Det kan f.eks. være, at du vil slå chatmikrofonen fra, eller at du vil slå sensoren fra uden at skulle frakoble den.
Du kan bruge Kinect til at styre Xbox Dashboard med både din stemme og gestus. Find du af, hvilke ting du kan gøre med Kinect, og hvordan du gør dem.

Supportressourcer