Kinect

Aktuelle emner

Følg denne trinvise vejledning for at konfigurere Kinect-sensoren på din Xbox 360. Find også ud af, hvordan du indretter et spilleområde, så du kan komme hurtigt og nemt i gang med at spille.
Få at vide, hvordan du slår Kinect-funktioner til eller fra, f.eks. Kinect-talegenkendelse og chatmikrofonen.
Få at vide, hvordan du kalibrerer Kinect-sensoren, så den kan spore dine kropsbevægelser korrekt.
Hvis du oplever lydproblemer med din Kinect-sensor, er der her et sted, hvor du kan slå problemet op og finde foreslåede løsninger.

Supportressourcer