Kinect

Aktuelle emner

Følg denne trinvise vejledning for at konfigurere Kinect-sensoren på din Xbox 360. Find også ud af, hvordan du indretter et spilleområde, så du kan komme hurtigt og nemt i gang med at spille.
Du kan vælge at slå bestemte Kinect-funktioner på Xbox 360 til eller fra. Det kan f.eks. være, at du vil slå chatmikrofonen fra, eller at du vil slå sensoren fra uden at skulle frakoble den.
Få at vide, hvordan du kalibrerer Xbox 360 Kinect-sensoren, så den kan spore dine kropsbevægelser korrekt.
Hvis du oplever lydproblemer med din Kinect-sensor og din Xbox 360-konsol, er der her et sted, hvor du kan finde løsninger.

Supportressourcer