Kinect: Aktuelle emner

Følg denne trinvise vejledning for at konfigurere Kinect-sensoren på din Xbox 360. Find også ud af, hvordan du indretter et spilleområde, så du kan komme hurtigt og nemt i gang med at spille.
Få at vide, hvordan du kalibrerer Xbox 360 Kinect-sensoren, så den kan spore dine kropsbevægelser korrekt.
Få at vide, hvor du får tilbehør og reservedele til Kinect-sensoren til Xbox 360.
Få at vide, hvordan du kan foretage fejlfinding, hvis din Kinect-sensor til Xbox 360 har problemer med at spore dine kropsbevægelser inden for dit spilleområde.
Korrekt placering af Kinect-sensoren giver den bedste kropssporing og talegenkendelse. Her er et par tip til, hvordan du får mest muligt ud af Kinect.
Her ser vi nærmere på de vigtige dele på Kinect-sensoren til Xbox 360.
Få mere at vide om, hvordan du bruger USB-forlængerkabler eller USB-hubs med din Kinect-sensor til Xbox 360.
Der er flere måder, du kan bruge, når du skal anbringe Kinect-sensoren til Xbox 360 på det helt rigtige sted, så du får den optimale spilleoplevelse. Her er der nogle få af dem.
Du kan vælge at slå bestemte Kinect-funktioner på Xbox 360 til eller fra. Det kan f.eks. være, at du vil slå chatmikrofonen fra, eller at du vil slå sensoren fra uden at skulle frakoble den.
Få at vide, hvordan du tager fotos og optager videoer med Kinect-sensoren og deler dem med venner og familie. Du får også at vide, hvordan du sletter fotos og videoer fra Kinect.
Med Kinects indbyggede mikrofon kan du bruge Kinect-talekommandoer til at styre din Xbox 360-konsol og chatte med venner online.

Supportressourcer