Netværk

Aktuelle emner

Hvis du får vist en fejlmeddelelse, når du kører værktøjet Test Xbox Live Connection, kan du søge efter fejlmeddelelsen her for at finde løsninger på dit forbindelsesproblem.
Hvis du har en firewall eller en router, skal du muligvis ændre konfigurationen, for at din Xbox 360-konsol kan kommunikere med Xbox Live. Her kan du se, hvor du finder ud af, hvilke porte der skal være åbne.
Find løsninger, du kan prøve, hvis du modtager en NAT-fejl eller ikke kan høre dine venner online, eller hvis du ikke kan deltage i eller være vært for et multiplayerspil online.
Få hjælp til at oprette forbindelse fra din Xbox-konsol til Xbox Live med en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse.
Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til Xbox Live eller oplever en langsom forbindelse eller en forbindelse med dårlig kvalitet, kan du prøve at afhjælpe problemet med disse løsninger.
Find løsninger, du kan prøve, hvis du tidligere kunne oprette forbindelse til Xbox Live, men ikke kan oprette forbindelse nu.
Xbox Live er onlinetjenesten til din Xbox 360 – og meget mere. Læs denne side for at få mere at vide om Xbox Live og finde ud af, hvordan du kan oprette forbindelse fra din konsol til Xbox Live.

Supportressourcer