Log på
Del denne side

Netværk

Xbox Live er onlinetjenesten til din Xbox 360. Læs denne side for at få mere at vide om Xbox Live og finde ud af, hvordan du kan oprette forbindelse fra din konsol til Xbox Live.
Hvis du får vist en fejlmeddelelse, når du kører værktøjet Test Xbox Live Connection, kan du søge efter fejlmeddelelsen her for at finde løsninger på dit forbindelsesproblem.
Hvis du har en firewall eller en router, skal du muligvis ændre konfigurationen, for at din Xbox 360-konsol kan kommunikere med Xbox Live. Her kan du se, hvor du finder ud af, hvilke porte der skal være åbne.
Find løsninger, du kan prøve, hvis du modtager en NAT-fejl eller ikke kan høre dine venner online, eller hvis du ikke kan deltage i eller være vært for et multiplayerspil online.
Find ud af, hvordan du konfigurerer indstillingerne for det trådløse netværk på Xbox 360-konsollen
Find løsninger, du kan prøve, hvis du tidligere kunne oprette forbindelse til Xbox Live, men ikke kan oprette forbindelse nu.
Få hjælp til at oprette forbindelse fra din Xbox-konsol til Xbox Live med en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse.
Hvis du har problemer med at oprette forbindelse fra din Xbox 360-konsol til Xbox Live eller oplever en langsom forbindelse eller en forbindelse med dårlig kvalitet, kan du prøve at afhjælpe problemet med disse løsninger.
Få at vide, hvordan du opretter forbindelse mellem Xbox 360-konsollen og Xbox Live ved hjælp af din Windows-computer i stedet for en router.
Find ud af, hvilke løsninger du kan prøve, hvis du kan oprette forbindelse til Xbox Live, men oplever en langsom ydeevne eller en forsinkelse, når du spiller spil på Xbox Live.
Få at vide, hvordan du finder adgangskoden til dit trådløse netværk, så du kan oprette forbindelse til Xbox Live vha. dit trådløse netværk.

Supportressourcer