Netværk: Aktuelle emner

Om Xbox Live på Xbox 360
Xbox Live er onlinetjenesten til din Xbox 360. Læs denne side for at få mere at vide om Xbox Live og finde ud af, hvordan du kan oprette forbindelse fra din konsol til Xbox Live.
"Jeg har tidligere oprettet forbindelse til Xbox Live, men jeg kan ikke oprette forbindelse nu".
Find løsninger, du kan prøve, hvis du tidligere kunne oprette forbindelse til Xbox Live, men ikke kan oprette forbindelse nu.
Xbox 360: Jeg får vist en fejlmeddelelse, når jeg tester min Xbox Live-forbindelse
Hvis du får vist en fejlmeddelelse, når du kører værktøjet Test Xbox Live Connection, kan du søge efter fejlmeddelelsen her for at finde løsninger på dit forbindelsesproblem.
Sådan konfigurerer du indstillingerne for det trådløse netværk på Xbox 360-konsollen
Find ud af, hvordan du konfigurerer indstillingerne for det trådløse netværk på Xbox 360-konsollen
Xbox 360-netværksporte og routerkonfigurationer til Xbox Live
Se, hvilke netværksporte der skal bruges, når du konfigurerer en firewall eller en router til en Xbox 360-konsol og Xbox Live.
"Jeg opretter forbindelse til Xbox Live for første gang."
Få hjælp til at oprette forbindelse fra din Xbox-konsol til Xbox Live med en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse.
Jeg kan ikke høre mine venner online, eller jeg kan ikke deltage i eller være vært for et multiplayerspil på Xbox Live
Find løsninger, du kan prøve, hvis du modtager en NAT-fejl eller ikke kan høre dine venner online, eller hvis du ikke kan deltage i eller være vært for et multiplayerspil online.
Sådan finder du adgangskoden til det trådløse netværk
Få at vide, hvordan du finder adgangskoden til dit trådløse netværk, så du kan oprette forbindelse til Xbox Live vha. dit trådløse netværk.
Opret forbindelse fra din Xbox 360-konsol til Xbox Live ved hjælp af en Windows-computer i stedet for en router
Få at vide, hvordan du opretter forbindelse mellem Xbox 360-konsollen og Xbox Live ved hjælp af din Windows-computer i stedet for en router.
Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live
Hvis du ikke kan oprette forbindelse fra din Xbox 360-konsol til Xbox Live eller oplever en langsom forbindelse eller en forbindelse med dårlig kvalitet, kan du prøve at afhjælpe problemet med disse løsninger.
"Jeg får vilkårligt afbrudt forbindelsen til Xbox Live"
Find ud af, hvilke løsninger du kan prøve, hvis du oplever, at forbindelsen til Xbox Live afbrydes vilkårligt.

Supportressourcer