Garanti og service

Få at vide, hvordan du får din Xbox 360-konsol eller Kinect-sensor til service.
Find oplysninger om en serviceordre, du har afgivet vedrørende din Xbox-konsol eller Kinect-sensor.
Få at vide, hvordan du finder serienumrene til din Xbox 360-konsol og Kinect-sensor. Du kan også se, hvor du finder konsol-id'et til din Xbox 360.
Vi opfordrer alle ejere til at indlevere deres Xbox 360-konsoller, tilbehør, emballage og batterier til genbrug. Det er nemt og miljømæssigt ansvarligt. Find Microsoft-sponsorerede genbrugsmuligheder i nærheden.
Hvis Microsoft Xbox 360-tilbehør kræver reparation, kan du se her, hvordan du sender tilbehøret til et Microsoft Service Center.

Supportressourcer