Sikkerhed

Få at vide, hvorfor et barn ikke kan ændre sine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed på Xbox.com.
Hvis du har børn, er der nogle simple metoder, du kan bruge til at styre, hvilke spil og underholdningsindhold dine børn har adgang til. Få mere at vide om de værktøjer, du kan bruge til at kontrollere, hvilket indhold de har adgang til og køber.
Få mere at vide om forældrekontrolfunktionerne for Xbox 360-konsollen.
Find ud af, hvordan du kan opgradere en barnekonto til en voksenkonto på din Xbox 360-konsol.
Få de grundlæggende oplysninger om konfiguration og sikkerhed på din Xbox 360-konsol og på Xbox Live.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du vil anvende de indstillinger, der gælder på din Xbox One-konsol, på din Xbox 360-konsol.
Få mere at vide om forskellige spilklassifikationssystemer og forældrekontrol, der bruges af Xbox 360-konsollen.

Supportressourcer