Sikkerhed

Sådan kan en forælder ændre indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed for et barns konto
Se, hvordan du kan ændre indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed for dit barn.
Forældrekontrol på Xbox-konsollen
Hvis du har børn, er der nogle simple metoder, du kan bruge til at styre, hvilke spil og underholdningsindhold dine børn har adgang til. Få mere at vide om de værktøjer, du kan bruge til at kontrollere, hvilket indhold de har adgang til og køber.
Angiv indstillinger for forældrekontrol på Xbox 360
Få mere at vide om forældrekontrolfunktionerne for Xbox 360-konsollen.
Opgrader en barnekonto til en voksenkonto på Xbox 360
Find ud af, hvordan du kan opgradere en barnekonto til en voksenkonto på din Xbox 360-konsol.
Forældrebeskyttelse på Xbox Live og din Xbox 360-konsol
Få de grundlæggende oplysninger om konfiguration og sikkerhed på din Xbox 360-konsol og på Xbox Live.
Spilklassifikationssystemer, der bruges af Xbox 360-konsollen
Få mere at vide om forskellige spilklassifikationssystemer og forældrekontrol, der bruges af Xbox 360-konsollen.
Sådan indstiller du Family Timer din Xbox 360-konsol
Se, hvordan du kan indstille og bruge Family Timer, så du kan begrænse, hvor lang tid din familie bruger på din Xbox 360-konsol.

Supportressourcer