Log på
Del denne side

System

Hvis du får vist en fejlmeddelelse, når du kører værktøjet Test Xbox Live Connection, kan du søge efter fejlmeddelelsen her for at finde løsninger på dit forbindelsesproblem.
Hvis du har problemer med at oprette forbindelse fra din Xbox 360-konsol til Xbox Live eller oplever en langsom forbindelse eller en forbindelse med dårlig kvalitet, kan du prøve at afhjælpe problemet med disse løsninger.
Find løsninger, du kan prøve, hvis du modtager en NAT-fejl eller ikke kan høre dine venner online, eller hvis du ikke kan deltage i eller være vært for et multiplayerspil online.
Xbox 360-konsollens software opdateres jævnligt med nye funktioner. Find tip og forslag til opdatering af softwaren på din konsol via Xbox Live, en spilledisk eller endda et USB-flashdrev.
Får du vist en fejlkode, efter du har opdateret Xbox 360-konsollens software? Se fejlfindingstrinnene på denne side.
En trinvis gennemgang for AV-begyndere, der forklarer, hvordan du tilslutter din Xbox 360-konsol til et tv eller en computerskærm.
Find løsninger på problemer med Xbox 360-konsolsoftwaren og fejlkoder, som kan blive vist, når du prøver at opdatere Xbox 360-konsollens software.
Få at vide, hvordan du rydder systemcachen på Xbox 360-konsollen. Dette kan ofte løse problemer med din Xbox 360-konsol.
Har du problemer med din Xbox 360-konsol? Få oplysninger om, hvordan du løser almindelige Xbox 360-konsolproblemer.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis diskdrevet på Xbox 360-konsollen ikke kan aflæse disken eller ikke kan åbnes eller lukkes.
Blinkende lys på din Xbox 360-konsol kan betyde, at konsollen skal repareres eller mangler strøm eller måske blot skal have mere plads. Her kan du få at vide, hvad de blinkende lys betyder, og hvad du skal gøre ved dem.

Supportressourcer