System

Aktuelle emner

Hvis du får vist en fejlmeddelelse, når du kører værktøjet Test Xbox Live Connection, kan du søge efter fejlmeddelelsen her for at finde løsninger på dit forbindelsesproblem.
Xbox 360-konsollens software opdateres jævnligt med nye funktioner. Find tip og forslag til opdatering af softwaren på din konsol via Xbox Live, en spilledisk eller endda et USB-flashdrev.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis diskdrevet på Xbox 360-konsollen ikke kan aflæse disken eller ikke kan åbnes eller lukkes.
Når du rydder systemcachen, bliver tidligere downloadede spilopdateringer fjernet.
Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til Xbox Live eller oplever en langsom forbindelse eller en forbindelse med dårlig kvalitet, kan du prøve at afhjælpe problemet med disse løsninger.
Få mere at vide om, hvilke løsninger du kan prøve, hvis du modtager en NAT-fejl eller ikke kan høre dine venner online, eller hvis du ikke kan deltage i eller være vært for et multiplayerspil online.
Får du vist en fejlkode, efter du har opdateret Xbox 360-konsollens software? Se fejlfindingstrinnene på denne side.
Hvis du har et stereosystem eller en anden A/V-modtager, kan du bruge den med din Xbox 360 for at få utrolig lydkvalitet! Sådan gør du.

Supportressourcer