Windows Media Center

Windows 7: Konfigurer Windows Media Center med Xbox 360
Få at vide, hvordan du konfigurer din Xbox 360 som en Windows Media Center-extenderenhed, så du kan se medieindhold fra din Windows 7-pc på dit tv.
Windows 8: Konfigurer Xbox 360 som en Windows Media Center-extender
Få at vide, hvordan du konfigurerer Windows Media Center med computere, der kører Windows 8, så du kan streame musik, billeder og video til Xbox 360-konsollen.
Manglende konfigurationsnøgle til Xbox 360 og Windows Media Center
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du mangler konfigurationsnøglen, når du konfigurerer Windows Media Center med Xbox 360-konsollen.
Foretag fejlfinding af forbindelsen mellem Windows Media Center og din Xbox 360
Find ud af, hvordan du foretager fejlfinding af de mest almindelige fejl, der kan forekomme, når du bruger Windows Media Center med din Xbox 360.
Konfigurer firewallporte, så Windows Media Center kan benyttes på Xbox 360
Få at vide, hvordan du konfigurerer firewallportene, så Windows Media Center kan benyttes sammen med din Xbox 360-konsol.
Windows Vista: Konfigurer Windows Media Center med Xbox 360
Få at vide, hvordan du konfigurerer Windows Media Center til at streame musik, billeder og video til din Xbox 360-konsol.
Fejlmeddelelsen "Configuration Error" vises, når du prøver at tilføje en Windows Media Center Extender
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis "Configuration Error" vises, når du bruger Windows Media Center.

Supportressourcer