Xbox Live

Xbox 360: Jeg får vist en fejlmeddelelse, når jeg tester min Xbox Live-forbindelse
Hvis du får vist en fejlmeddelelse, når du kører værktøjet Test Xbox Live Connection, kan du søge efter fejlmeddelelsen her for at finde løsninger på dit forbindelsesproblem.
"Jeg opretter forbindelse til Xbox Live for første gang."
Få hjælp til at oprette forbindelse fra din Xbox-konsol til Xbox Live med en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse.
Jeg kan ikke høre mine venner online, eller jeg kan ikke deltage i eller være vært for et multiplayerspil på Xbox Live
Find løsninger, du kan prøve, hvis du modtager en NAT-fejl eller ikke kan høre dine venner online, eller hvis du ikke kan deltage i eller være vært for et multiplayerspil online.
"Jeg har tidligere oprettet forbindelse til Xbox Live, men jeg kan ikke oprette forbindelse nu".
Find løsninger, du kan prøve, hvis du tidligere kunne oprette forbindelse til Xbox Live, men ikke kan oprette forbindelse nu.
Fejlen "Xbox Live sign-up or account download is currently unavailable" vises, når du bruger Xbox Live
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlmeddelelsen "Xbox Live sign-up or account download is currently unavailable", når du bruger Xbox Live.
Find ud af, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlkode 8015D000 på din Xbox 360, når du ændrer den Microsoft-konto, der er knyttet til din Xbox Live-konto.
Få at vide, hvordan du skal håndtere fejl 831188FE, så du kan oprette forbindelse til Xbox Live på Xbox 360 eller downloade din profil og komme i gang med at spille igen.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejlkode 80151012 vises, når du forsøger at bruge din Microsoft-konto på Xbox Live.
Find venner, og kontakt dem på Xbox Live
Få at vide, hvordan du finder og kontakter dine venner på Xbox Live. Få at vide, hvordan du sender en invitation til vennelisten, starter en gruppe, fjerner en ven m.m. på din Xbox 360-konsol.
Om Xbox Live på Xbox 360
Xbox Live er onlinetjenesten til din Xbox 360. Læs denne side for at få mere at vide om Xbox Live og finde ud af, hvordan du kan oprette forbindelse fra din konsol til Xbox Live.
Den sociale scene på Xbox Live
Få at vide, hvordan du kontakter og kommunikerer med familie, venner og andre gamere på din Xbox-konsol.

Supportressourcer