Xbox Live: Aktuelle emner

Xbox 360: Jeg får vist en fejlmeddelelse, når jeg tester min Xbox Live-forbindelse
Hvis du får vist en fejlmeddelelse, når du kører værktøjet Test Xbox Live Connection, kan du søge efter fejlmeddelelsen her for at finde løsninger på dit forbindelsesproblem.
"Jeg opretter forbindelse til Xbox Live for første gang."
Få hjælp til at oprette forbindelse fra din Xbox-konsol til Xbox Live med en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse.
Jeg kan ikke høre mine venner online, eller jeg kan ikke deltage i eller være vært for et multiplayerspil på Xbox Live
Find løsninger, du kan prøve, hvis du modtager en NAT-fejl eller ikke kan høre dine venner online, eller hvis du ikke kan deltage i eller være vært for et multiplayerspil online.
"Jeg har tidligere oprettet forbindelse til Xbox Live, men jeg kan ikke oprette forbindelse nu".
Find løsninger, du kan prøve, hvis du tidligere kunne oprette forbindelse til Xbox Live, men ikke kan oprette forbindelse nu.
Find ud af, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlkode 8015D000 på din Xbox 360, når du ændrer den Microsoft-konto, der er knyttet til din Xbox Live-konto.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejl 80072741, når du bruger Xbox Live på Xbox 360-konsollen.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du får vist statuskode xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-2746, når du forsøger at hente en opdatering til Xbox 360-konsollen
Fejlen "Xbox Live sign-up or account download is currently unavailable" vises, når du bruger Xbox Live
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlmeddelelsen "Xbox Live sign-up or account download is currently unavailable", når du bruger Xbox Live.
Om Xbox Live på Xbox 360
Xbox Live er onlinetjenesten til din Xbox 360. Læs denne side for at få mere at vide om Xbox Live og finde ud af, hvordan du kan oprette forbindelse fra din konsol til Xbox Live.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejl 8015190B vises, når du prøver at oprette forbindelse til Xbox Live på din Xbox 360-konsol.
Error: "Message Can Not Be Sent"
Find ud af, hvorfor du får vist fejlmeddelelsen "Message Can Not Be Sent", når du forsøger at sende en besked fra en app.

Supportressourcer