Xbox Live: Aktuelle emner

Xbox 360: Jeg får vist en fejlmeddelelse, når jeg tester min Xbox Live-forbindelse
Hvis du får vist en fejlmeddelelse, når du kører værktøjet Test Xbox Live Connection, kan du søge efter fejlmeddelelsen her for at finde løsninger på dit forbindelsesproblem.
Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live
Hvis du ikke kan oprette forbindelse fra din Xbox 360-konsol til Xbox Live eller oplever en langsom forbindelse eller en forbindelse med dårlig kvalitet, kan du prøve at afhjælpe problemet med disse løsninger.
"Jeg opretter forbindelse til Xbox Live for første gang."
Få hjælp til at oprette forbindelse fra din Xbox-konsol til Xbox Live med en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse.
Jeg kan ikke høre mine venner online, eller jeg kan ikke deltage i eller være vært for et multiplayerspil på Xbox Live
Find løsninger, du kan prøve, hvis du modtager en NAT-fejl eller ikke kan høre dine venner online, eller hvis du ikke kan deltage i eller være vært for et multiplayerspil online.
"Jeg har tidligere oprettet forbindelse til Xbox Live, men jeg kan ikke oprette forbindelse nu".
Find løsninger, du kan prøve, hvis du tidligere kunne oprette forbindelse til Xbox Live, men ikke kan oprette forbindelse nu.
Find ud af, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlkode 8015D000 på din Xbox 360, når du ændrer den Microsoft-konto, der er knyttet til din Xbox Live-konto.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejl 8015190B vises, når du prøver at oprette forbindelse til Xbox Live på din Xbox 360-konsol.
Om Xbox Live på Xbox 360
Xbox Live er onlinetjenesten til din Xbox 360. Læs denne side for at få mere at vide om Xbox Live og finde ud af, hvordan du kan oprette forbindelse fra din konsol til Xbox Live.
Fejlen "Xbox Live sign-up or account download is currently unavailable" vises, når du bruger Xbox Live
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlmeddelelsen "Xbox Live sign-up or account download is currently unavailable", når du bruger Xbox Live.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejlkode 80151012 vises, når du forsøger at bruge din Microsoft-konto på Xbox Live.
Få at vide, hvordan du afhjælper fejl 0x8000FFFF, så du kan starte et spil eller deltage i en gruppechat på Xbox One eller få adgang til Xbox Live på Xbox 360.

Supportressourcer