Xbox Music

Aktuelle emner

Lyt til musik fra en lang række kilder og bærbare enheder på Xbox 360-konsollen.
Få at vide, hvordan du bruger Xbox Music-skyen.
Få mere at vide om Xbox Music Pass, og om hvordan du ubegrænset kan streame og hente musik.
Få at vide, hvordan du synkroniserer din musik med skyen.
Få mere at vide om Xbox Music. Med et Xbox Music Pass kan du downloade musik og afspille den på farten eller på din pc. Du kan også afspille musik via skyen.
Så send dem til os! Dine forslag hjælper os med at forstå, hvordan du bruger appen, og hvordan vi kan forbedre den. Du kan også stemme på andre forslag.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du har problemer med at bruge Xbox Music på din Xbox 360-konsol.

Supportressourcer