Log på
Del denne side

Xbox Music: Funktioner

Lyt til musik fra en lang række kilder og bærbare enheder på Xbox 360-konsollen.
Lyt til musik og stream musik på Xbox 360 med Xbox Music-appen. Med et Xbox Music Pass kan du streame tusindvis af musiknumre.
Med Xbox Music Pass får du ubegrænset adgang til millioner af sange. Du kan streame eller downloade alt det, du vil. Lyt til musik på din pc, tablet, telefon eller Xbox-konsol.

Supportressourcer