Xbox Music

Funktioner

Lyt til musik fra en lang række kilder og bærbare enheder på Xbox 360-konsollen.
Få at vide, hvordan du bruger Xbox Music-skyen.
Få at vide, hvordan du synkroniserer din musik med skyen.
Få mere at vide om Xbox Music. Med et Xbox Music Pass kan du downloade musik og afspille den på farten eller på din pc. Du kan også afspille musik via skyen.
Lyt til musik og stream musik på Xbox 360 med Xbox Music-appen. Med et Xbox Music Pass (tidligere Zune Music Pass) kan du streame tusindvis af sange.
Hvis du er selvstændig musiker eller kunstner, kan du lære, hvordan du sælger din musik i Xbox Music Store.
Med Xbox Music Pass får du ubegrænset adgang til millioner af sange. Du kan streame eller downloade alt det, du vil. Lyt til musik på din pc, tablet, telefon eller Xbox-konsol.

Supportressourcer