Android

Få mere at vide om Xbox Music Pass, og om hvordan du ubegrænset kan streame og hente musik.
Få at vide, hvordan du opretter en afspilningsliste med din yndlingsmusik i Xbox Music på en Android-telefon eller -tablet.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan afspille musik i offlinetilstand på din Android-enhed.
Få mere at vide om Xbox Music. Med et Xbox Music Pass kan du downloade musik og afspille den på farten eller på din pc. Du kan også afspille musik via skyen.
Få at vide, hvordan du bruger Xbox Music-skyen.
Hvis du er selvstændig musiker eller kunstner, kan du lære, hvordan du sælger din musik i Xbox Music Store.
Så lad os høre! Dine forslag hjælper os med at forstå, hvordan du bruger appen, og hvordan vi kan forbedre den. Du kan også stemme på andre forslag.

Supportressourcer