Android

Få at vide, hvilke Xbox 360-spil der ikke længere kan spilles online.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis Xbox Music-appen går ned på din Android-enhed.
Få at vide, hvordan du løser problemer med app'ene SmartGlass og My Xbox Live på en Android-enhed.
Få mere at vide om Xbox Music Pass, og om hvordan du ubegrænset kan streame og hente musik.
Få at vide, hvordan du opretter en afspilningsliste med din yndlingsmusik i Xbox Music på en Android-telefon eller -tablet.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan afspille musik i offlinetilstand på din Android-enhed.
Få mere at vide om, hvordan Xbox Music og OneDrive arbejder sammen.
Få mere at vide om Xbox Music. Med et Xbox Music Pass kan du downloade musik og afspille den på farten eller på din pc. Du kan også afspille musik via skyen.
Hvis du er selvstændig musiker eller kunstner, kan du her se, hvordan du sælger din musik i Xbox Music Store.
Så send dem til os! Dine forslag hjælper os med at forstå, hvordan du bruger appen, og hvordan vi kan forbedre den. Du kan også stemme på andre forslag.

Supportressourcer