iOS

Vil du gerne afspille Xbox Music-indhold på din iPhone eller iOS-enhed? Find ud af, hvordan du downloader musik, opretter afspilningslister og meget andet.
Få at vide, hvordan du opretter en afspilningsliste med din yndlingsmusik i Xbox Music på en iPhone.
Få at vide, hvordan du synkroniserer din musik med skyen.
Få at vide, hvordan du bruger Xbox Music-skyen.
Få mere at vide om Xbox Music Pass, og om hvordan du ubegrænset kan streame og hente musik.
Få mere at vide om Xbox Music. Med et Xbox Music Pass kan du downloade musik og afspille den på farten eller på din pc. Du kan også afspille musik via skyen.
Hvis du er selvstændig musiker eller kunstner, kan du lære, hvordan du sælger din musik i Xbox Music Store.
Så lad os høre! Dine forslag hjælper os med at forstå, hvordan du bruger appen, og hvordan vi kan forbedre den. Du kan også stemme på andre forslag.

Supportressourcer