Kinect til Windows

Vis oplysninger om Kinect til Windows for softwareudviklere.
Vis oplysninger om reparation af sensor til Kinect til Windows.
Fejlfinding i forbindelse med Kinect til Windows-sensoren? Har du brug for at hente Software Development Kit (SDK)? Få mere at vide her.
Vis kendte problemer og tip til fejlfinding i forbindelse med Kinect til Windows.
Vis Kinect til Windows-systemkrav og -konfigurationsoplysninger.
Få at vide, hvad du skal gøre, når dit Windows-program er tilsluttet en Kinect-sensor til Xbox 360.
Få at vide, hvad du skal gøre, når dit Windows-program registrerer en fejl med din Kinect-sensor til Windows.
Få at vide, hvad du skal gøre, når dit Windows-program registrerer en Kinect-sensor til Windows, som ikke er tilsluttet.
Få at vide, hvad du skal gøre, når dit Windows-program søger efter, men ikke kan finde en Kinect-sensor til Windows.
Få at vide, hvad du skal gøre, når dit Windows-program ikke registrerer din Kinect-sensor til Windows.
Få at vide, hvad du skal gøre, når dit Windows-program ikke kan kommunikere med din Kinect-sensor til Windows.
Få at vide, hvad du skal gøre, når du har to Windows-programmer, som kræver en Kinect-sensor til Windows.

Supportressourcer