Windows

Aktuelle emner

Få at vide, hvordan du tilføjer dine egne musiknumre i Xbox Music-appen.
Få at vide, hvordan du føjer dit eget videoindhold til Xbox Video i Windows 8 eller 8.1 eller Windows RT.
Få mere at vide om Xbox Music Pass, og om hvordan du ubegrænset kan streame og hente musik.
Få at vide, hvordan du installerer, tilslutter og tester en kabelforbundet eller trådløs Xbox 360-controller til Windows.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis musik, som du lige har tilføjet, ikke vises i din musiksamling.
Læs udgivelsesoplysninger om Xbox i Windows.
Få mere at vide om Xbox Music. Med et Xbox Music Pass kan du downloade musik og afspille den på farten eller på din pc. Du kan også afspille musik via skyen.
Få at vide, hvordan du bruger Xbox Music-skyen.
Få at vide, hvordan du synkroniserer din musik med skyen.

Supportressourcer