Log på
Del denne side

Windows Phone 7

Find løsninger på de fejl, der gør, at din enhed ikke genkendes af Zune-softwaren
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan opdatere eller installere Zune-softwaren på pc'en, eller hvis du ikke kan opdatere Zune-afspillersoftwaren.
Få at vide, hvordan du installerer, geninstallerer eller fjerner Zune Musik + Video.
Få at vide, hvordan du synkroniserer din Zune-afspiller med Zune Musik + Video-softwaren.
Find ud af, hvordan du installerer, opdaterer, fjerner og bruger Zune-softwaren.
Få at vide, hvordan du afspiller, tilføjer og sletter dine Zune-samlinger, når du bruger Zune Video + Music-softwaren.
Få at vide, hvordan du bruger din Xbox Live-konto på din Windows Phone 7 til at spille turnus-baserede-spil, holde styr på dine gennemførelser og bevare forbindelsen med dine Xbox Live-venner.
Få at vide, hvordan du gendanner og sikkerhedskopierer mediefiler, som du har købt på Zune Musik + Video Markedsplads, når du bruger Zune-softwaren og dine enheder.
Få at vide, hvordan du opretter, afspiller og synkroniserer Zune-afspilningslister på Zune-softwaren og på dine enheder.
Få at vide, hvordan du køber musik fra Xbox Music Store via Windows Phone 7.
Få at vide, hvordan du opdaterer medieoplysninger, f.eks. sangtitler, albumtitler, videotitler og kunstnernavne, ved hjælp af Zune Musik + Video-softwaren.

Supportressourcer