Log på
Del denne side

Windows Phone 7

Find løsninger på de fejl, der gør, at din enhed ikke genkendes af Zune-softwaren
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan opdatere eller installere Zune-softwaren på pc'en, eller hvis du ikke kan opdatere Zune-afspillersoftwaren.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan acceptere servicevilkårene for Zune, når du bruger Zune Musik + Video-softwaren.
Få at vide, hvordan du installerer, geninstallerer eller fjerner Zune Musik + Video.
Find ud af, hvordan du installerer, opdaterer, fjerner og bruger Zune-softwaren.
Få at vide, hvordan du afspiller, tilføjer og sletter dine Zune-samlinger, når du bruger Zune Video + Music-softwaren.
Få at vide, hvordan du bruger din Xbox Live-konto på din Windows Phone 7 til at spille turnus-baserede-spil, holde styr på dine gennemførelser og bevare forbindelsen med dine Xbox Live-venner.
Få at vide, hvordan du synkroniserer din Zune-afspiller med Zune Musik + Video-softwaren.
Få at vide, hvordan du opdaterer medieoplysninger, f.eks. sangtitler, albumtitler, videotitler og kunstnernavne, ved hjælp af Zune Musik + Video-softwaren.
Få at vide, hvordan du køber musik fra Xbox Music Store via Windows Phone 7.
Få at vide, hvordan du opretter, afspiller og synkroniserer Zune-afspilningslister på Zune-softwaren og på dine enheder.

Supportressourcer