Windows Phone 7

Aktuelle emner

Download Zune-softwaren, og få mere at vide om systemanbefalinger og beskyttelse af personlige oplysninger.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan opdatere eller installere Zune-softwaren på pc'en, eller hvis du ikke kan opdatere Zune-afspillersoftwaren.
Få at vide, hvordan du installerer, geninstallerer eller fjerner Zune Musik + Video.
Find løsninger på de fejl, der gør, at din enhed ikke genkendes af Zune-softwaren
Find løsninger til de fejl, der opstår, når du forsøger at installere Zune-softwaren på din pc
Få at vide, hvordan du synkroniserer din Zune-afspiller med Zune Musik + Video-softwaren.
Få at vide, hvordan du bruger din Xbox Live-konto på din Windows Phone 7 til at spille turnus-baserede-spil, holde styr på dine gennemførelser og bevare forbindelsen med dine Xbox Live-venner.

Supportressourcer