Windows Phone 8

Aktuelle emner

Få mere at vide om Halo Spartan Assault på Windows Phone 8 og 8.1, og find ud af, hvor du kan få hjælp til fejlfinding.
Find ud af, hvordan du kan oprette og administrere afspilningslister på din Windows Phone 8.
Få at vide, hvordan du synkroniserer din musik med skyen.
Find ud af, hvordan du kan administrere din Xbox Music-samling på din Windows Phone 8.
Få mere at vide om Xbox Music Pass, og om hvordan du ubegrænset kan streame og hente musik.
Få mere at vide om Xbox Music. Med et Xbox Music Pass kan du downloade musik og afspille den på farten eller på din pc. Du kan også afspille musik via skyen.
Få at vide, hvordan du bruger Xbox Music-skyen.

Supportressourcer