Windows Phone 8

Få mere at vide om Xbox Music Pass, og om hvordan du ubegrænset kan streame og hente musik.
Få mere at vide om Xbox Music. Med et Xbox Music Pass kan du downloade musik og afspille den på farten eller på din pc. Du kan også afspille musik via skyen.
Find ud af, hvordan du kan administrere din Xbox Music-samling på din Windows Phone 8.
Find ud af, hvordan du kan oprette og administrere afspilningslister på din Windows Phone 8.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du har problemer med at bruge Xbox Music på Windows Phone 8.1.
Få mere at vide om udgivelsesoplysningerne om Xbox på Windows Phone 8.1.
Få mere at vide om Xbox Music Pass, og hvordan du får det på din Windows Phone, så du kan få ubegrænset adgang til at hente eller streame musik. Der er en gratis 30-dages prøveperiode.
Find ud af, hvordan du kan bruge radioen på din Windows Phone 8.
Find ud af, hvordan du kan minimere brugen af mobildata i Xbox Music på din Windows Phone 8.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejl 8300300B, når du prøver at synkronisere iTunes-musik eller -video til din Windows Phone 8 ved hjælp af Windows Phone-appen til pc.
Få mere at vide om Halo Spartan Assault på Windows Phone 8 og 8.1, og find ud af, hvor du kan få hjælp til fejlfinding.

Supportressourcer