Log på
Del denne side

Windows: Aktuelle emner

Få mere at vide om, hvordan du tilslutter en kabelforbundet Xbox 360-controller til en computer, der kører Windows.
Få at vide, hvordan du installerer, tilslutter og tester en kabeltilsluttet eller trådløs Xbox 360-controller til Windows.
Har du problemer med din Xbox-controller til Windows? Få at vide, hvordan du tjekker din controllers krav, opdaterer drivere og justerer indstillinger.
Få den bedste spilkvalitet til dine pc-spil ved at konfigurere og finjustere din Xbox 360-controller til Windows.
Få at vide, hvordan du tilføjer dine egne musiknumre i Xbox Music-appen.
Få at vide, hvordan du føjer dit eget videoindhold til Xbox Video i Windows 8 eller 8.1 eller Windows RT 8.1.
Få mere at vide om funktionerne i Xbox på Windows og mulighederne for at benytte Xbox SmartGlass, Xbox Games, Xbox Music og Xbox Video.
Games for Windows Live er udgået, men du kan stadig finde mange spil, du kan spille på din pc eller enhed med Windows.
Få at vide, hvordan du bruger Afspil på-funktionen til Xbox One og Xbox 360 til at modtage og afspille streamede medier fra kompatible enheder og apps, herunder Xbox Music og Xbox Video.
Download og installer Zune-softwaren til Windows, og få mere at vide om systemanbefalinger og personlige oplysninger.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis musik, som du lige har tilføjet, ikke vises i din musiksamling.

Supportressourcer