Windows: Aktuelle emner

Få mere at vide om, hvordan du tilslutter en kabelforbundet Xbox 360-controller til en computer, der kører Windows.
Få mere at vide om Xbox Music Pass, og om hvordan du ubegrænset kan streame og hente musik.
Få at vide, hvordan du installerer, tilslutter og tester en kabeltilsluttet eller trådløs Xbox 360-controller til Windows.
Har du problemer med din Xbox-controller til Windows? Få at vide, hvordan du tjekker din controllers krav, opdaterer drivere og justerer indstillinger.
Få at vide, hvordan du tilslutter den trådløse Xbox 360 Gaming Receiver til Windows til din computer, og hvordan du tilslutter den trådløse Xbox 360-controller til din computer.
Få den bedste spilkvalitet til dine pc-spil ved at konfigurere og finjustere din Xbox 360-controller til Windows.
Få at vide, hvordan du tilføjer dine egne musiknumre i Xbox Music-appen.
Få at vide, hvordan du føjer dit eget videoindhold til Xbox Video i Windows 8 eller 8.1 eller Windows RT 8.1.
Games for Windows Live er udgået, men du kan stadig finde mange spil, du kan spille på din pc eller enhed med Windows.
Få mere at vide om funktionerne i Xbox på Windows og mulighederne for at benytte Xbox SmartGlass, Xbox Games, Xbox Music og Xbox Video.
Download og installer Zune-softwaren til Windows, og få mere at vide om systemanbefalinger og personlige oplysninger.

Supportressourcer