Xbox på nettet

Få at vide, hvordan du opretter en afspilningsliste i Xbox Music på music.xbox.com.
Få at vide, hvordan du synkroniserer din musik med skyen.
Få at vide, hvordan du bruger Xbox Music-skyen.
Få mere at vide om Xbox Music Pass, og om hvordan du ubegrænset kan streame og hente musik.
Få mere at vide om Xbox Music, herunder Musik-appen, Music Pass og Music Store.
Hvis du er selvstændig musiker eller kunstner, kan du lære, hvordan du sælger din musik i Xbox Music Store.
Så lad os høre! Dine forslag hjælper os med at forstå, hvordan du bruger appen, og hvordan vi kan forbedre den. Du kan også stemme på andre forslag.

Supportressourcer