Tilbehør

Tilslut en kabeltilsluttet Xbox 360-controller til din pc
Få mere at vide om, hvordan du tilslutter en kabelforbundet Xbox 360-controller til en computer, der kører Windows.
Trådløs Xbox 360-spilreceiver til Windows
Få at vide, hvordan du tilslutter den trådløse Xbox 360-spilreceiver til Windows til din computer, og hvordan du tilslutter den trådløse Xbox 360-controller til din computer.
Sådan kan du tilslutte en trådløs Xbox One-controller til en pc
Få at vide, hvordan du tilslutter din trådløse Xbox One-controller til din pc.
Alt om den trådløse Xbox-adapter til Windows
Få alt det at vide, som du har brug for, om den trådløse Xbox-adapter til Windows, herunder funktioner, konfiguration, fejlfinding og serviceoplysninger.
Fejlfinding i forbindelse med din Xbox 360-controller til Windows
Har du problemer med din Xbox 360-controller til Windows? Få at vide, hvordan du tjekker din controllers krav, opdaterer drivere og justerer indstillinger.
Konfigurer din Xbox 360-controller til Windows
Få den bedste spilkvalitet til dine pc-spil ved at konfigurere og finjustere din Xbox 360-controller til Windows.

Supportressourcer