Tilbehør

Tilslut og løs problemer med Bluetooth på din trådløse controller til Xbox One
Få hjælp til at tilslutte din trådløse controller til Xbox til Windows 10 via Bluetooth, og løs problemer med Bluetooth-forbindelsen.
Trådløs Xbox 360-spilreceiver til Windows
Få at vide, hvordan du tilslutter den trådløse Xbox 360-spilreceiver til Windows til din computer, og hvordan du tilslutter den trådløse Xbox 360-controller til din computer.
Sådan kan du tilslutte en trådløs controller til Xbox One til en Windows-pc
Få at vide, hvordan du tilslutter din trådløse controller til Xbox One til en Windows-pc.
Alt om den trådløse Xbox-adapter til Windows
Få alt det at vide, som du har brug for, om den trådløse Xbox-adapter til Windows, herunder funktioner, konfiguration, fejlfinding og serviceoplysninger.
Fejlfinding i forbindelse med din Xbox 360-controller til Windows
Har du problemer med din Xbox 360-controller til Windows? Få at vide, hvordan du tjekker din controllers krav, opdaterer drivere og justerer indstillinger.
Konfigurer din Xbox 360-controller til Windows
Få den bedste spilkvalitet til dine pc-spil ved at konfigurere og finjustere din Xbox 360-controller til Windows.
Xbox 360-controller til Windows
Få mere at vide om, hvordan du bruger Xbox 360-controlleren i Windows, og find ud af, hvor du kan få hjælp til fejlfinding.
Sådan opdaterer du din controller til Xbox One på Windows 10
Se, hvordan du kan opdatere og hente controllerforbedringer til din trådløse controller til Xbox One ved hjælp af appen Xbox One Tilbehør.

Supportressourcer