Spil på Windows 10

Foretag fejlfinding af spilproblemer på Windows 10
Hvis du har problemer, når du spiller et spil på Windows 10, kan du få hjælp til fejlfinding her.
Fejlfinding i forbindelse med indhold, der kan hentes, i Windows 10
Her kan du få hjælp, hvis du har problemer med at afspille indhold, som du har downloadet fra Xbox Live, på din Windows 10-enhed.
Sådan streamer du spil i Xbox-appen i Windows 10
Få mere at vide om streaming af spil i Xbox-appen i Windows 10.
Løs problemer med spilstreaming fra Xbox-appen i Windows 10
Find ud af, hvordan du løser problemer, der opstår, når du bruger Xbox-appen i Windows 10 til streaming af spil.
Spillet fryser eller stopper med at reagere på en Windows 10-enhed
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis et spil fryser eller stopper med at reagere på en Windows 10-enhed.
Sådan fjerner og geninstallerer du et spil på Windows 10
Se, hvordan du fjerner og geninstallerer et spil på Windows 10.
Få bedre ydelse, når du streamer spil via Xbox-appen i Windows 10
Få at vide, hvordan du kan forbedre lyd- og videokvaliteten, når du streamer spil fra Xbox-appen i Windows 10.
Sådan installerer du Xbox-spil på Windows 10
Få at vide, hvordan du installerer Xbox-spil på Windows 10.
Games for Windows Live
Games for Windows Live giver dig mulighed for at spille understøttede spil på din pc eller enhed med Windows.
Foretag fejlfinding af problemer med lyd og video i Windows 10
Få at vide, hvordan du løser problemer med lyd og video i Windows 10.
Hvor kan du downloade spil til Windows 10
Find ud af, hvor og hvordan du kan downloade spil til Windows 10.

Supportressourcer