Søg efter fejlkode og statuskode

Hvis du får vist en fejl- eller en statuskode, skal du angive den præcise kode, du får vist. Eksempel: “XXXXXXXXXXXX” eller “OOOOOOOOOOOO”

Tip om at prøve igen:

• Der er ikke forskel på store og små bogstaver, men du skal være præcis. Kontrollér, at du har angivet koden korrekt.
  • Prøv at angive en del af en fejlkode.
  • Hvis den fejl, du får vist, er på Xbox One, skal du prøve kun at angive de første fem cifre.

På hvilken enhed får du fejlen?

Fejlkode:

Vælg en enhed

Opret indlæg på forum
Tak. Dit indlæg kan nu ses på forummer "her", som har XboxSupport
Der opstod desværre en fejl. Prøv at lave indlægget igen senere.
Vælg venligst en enhed, og indtast fejlkoden, før du klikker på postknappen.