Søg efter fejlkode og statuskode

Hvis du får vist en fejl- eller en statuskode, skal du angive den præcise kode, du får vist. Eksempel: “XXXXXXXXXXXX” eller “OOOOOOOOOOOO”

Tip om at prøve igen:

• Der er ikke forskel på store og små bogstaver, men du skal være præcis. Kontrollér, at du har angivet koden korrekt.
  • Prøv at angive en del af en fejlkode.
  • Hvis den fejl, du får vist, er på Xbox One, skal du prøve kun at angive de første fem cifre.

På hvilken enhed får du fejlen?

Fejlkode:

Vælg en enhed

Opret indlæg på forum
Tak. Dit indlæg kan nu ses i fora "her", som har Xbox-support
Der opstod desværre en fejl. Prøv at lave indlægget igen senere.
Vælg venligst en enhed, og indtast fejlkoden, før du klikker på postknappen.