Gennemførelser og udfordringer på Xbox One

Oversigt

Få mere at vide om gennemførelser og udfordringer, og se, hvordan du optjener belønninger og øger din gamerscore på din Xbox One-konsol. Hvis du har brug for hjælp til at se eller låse op for gennemførelser og udfordringer på din Xbox One, skal du se Problemer med gennemførelser og udfordringer på Xbox One.

Løsninger

Hvad er gennemførelser (achievements)?

Gennemførelser er belønninger, som du får, når du har fuldført bestemte aktiviteter i et spil. De ting, du skal gøre for at optjene en gennemførelse, varierer fra titel til titel, og det er kun spiludviklernes kreativitet, der sætter grænser. Når du har klaret en gennemførelse, optjener du gamerpoint og eventuelt andre belønninger.

Bemærk! Du skal have forbindelse til Xbox Live for at kunne låse en gennemførelse op og dermed forøge din gamerscore. Hvis du opfylder kravene for at få en gennemførelse, mens du er offline, bliver den låst op, når du opretter forbindelse. Hvis du har tilmeldt dig Xbox Live Rewards, kan du få potentielle belønninger for at låse op for gennemførelser og forøge din gamerscore. Få mere at vide på Xbox Live Rewards.

Hvad er udfordringer?

Udfordringer er tidsbegrænsede begivenheder til spil og apps. De ligner gennemførelser, men de er som regel knyttet til nye opgaver, der skal løses. Udfordringer giver ikke gamerpoint, men de kan udløse andre belønninger.

Hvordan sporer jeg gennemførelser i det spil, jeg spiller?

Mens du spiller, kan du sidestille appen Gennemførelser, hvor du kan gøre følgende:

• Se aktuel status for dine gennemførelser i dette spil.
  • Fastgør en gennemførelse for at se dens status.
  • Søg efter hjælp på nettet for at kunne opnå gennemførelser.

Sådan sidestiller du appen Gennemførelser

1. Start det spil, du vil spille.
  2. Dobbelttryk på Xbox-knappen på controlleren.
  3. Vælg Sporing af gennemførelser på listen over apps, der kan sidestilles.

Tryk på A på en gennemførelse for at få mulighed for at fastgøre den til toppen af listen eller søge efter hjælp til gennemførelsen.

Hvordan kan jeg se mine gennemførelser?

Du kan se, hvilke gennemførelser og udfordringer der er tilgængelige, ved at gå til gennemførelsesområdet under din profil.

1. Rul til venstre fra startskærmen for at åbne guiden.
  2. Vælg Se profil under området Log på.
  3. Rul til Gennemførelser.

Under Gennemførelser kan du øverst på listen se de spil, du senest har spillet. Vælg et spil for at se flere oplysninger om det.

Hvordan kan jeg se mine venners gennemførelser?

Du kan se de gennemførelser, som en af dine venner har optjent, i vennens profil. Du skal blot vælge din vens navn i afsnittet Venner i guiden og derefter vælge Se profil.