Tag skærmbilleder på Xbox One

Du kan bruge skærmbilleder til at tage et billede af øjeblikke, du vil gemme og dele.

Tag et skærmbillede

Du kan tage et skærmbillede ved at sige "Xbox, take a screenshot" (Xbox, tag et skærmbillede). Hvis du bruger Cortana, kan du sige "Hey Cortana, take a screenshot" (Cortana, tag et skærmbillede). Hvis du vil tage et skærmbillede med controlleren, skal du dobbelttrykke på Xbox-knappen og derefter trykke på Y-knappen .

Bemærk! Når du trykker to gange på Xbox-knappen , bliver skærmbilledet taget. Når du trykker på Y-knappen , bliver billedet gemt.

Del eller få vist skærmbilleder

Dit skærmbillede findes i Game DVR. Her kan du angive, at skærmbilledet skal bruges som baggrundsbillede, eller du kan dele det med andre på forskellige måder. Hvis du vil bruge et skærmbillede som baggrundsbillede på din Xbox-konsol, skal du gøre følgende:

1. Gå til Start, flyt til højre, og vælg Mine spil og apps.
  2. Vælg Apps, og vælg derefter Game DVR.
  3. Vælg Se alle skærmbilleder, og vælg det skærmbillede, du vil bruge som baggrundsbillede.
  4. Tryk på Menu-knappen , og vælg derefter Angiv som baggrund.

Du kan også dele skærmbilledet til dit aktivitetsfeed, i en meddelelse, i dit udstillingsvindue, på Twitter eller på OneDrive ved at gøre følgende:

1. Gå til Start, flyt til højre, og vælg Mine spil og apps.
  2. Vælg Apps, og vælg derefter Game DVR.
  3. Vælg Vis alle skærmklip, vælg På Xbox Live i det første filterfelt, og vælg derefter det skærmbillede, du vil bruge.
  4. Tryk på Menu-knappen , og vælg derefter Del.

Bemærk! Du kan kun dele og gemme dine skærmbilleder, hvis du har et aktivt Xbox Live Gold-abonnement, eller hvis du udfører handlingen på hjemmekonsollen for en anden Xbox Live Gold-abonnent. Du kan finde flere oplysninger under Brug delingsfunktionerne til Xbox Live Gold på Xbox One.