Ofte stillede spørgsmål om Xbox One-spil, der er gemt i clouden

Spil, der er gemt i clouden, kan spilles på flere konsoller. Hvis du har mere end én Xbox One-konsol, eller hvis du vil spille spil hjemme hos en ven, kan du lagre dine gemte spil i clouden (på vores Xbox Live-servere). På denne måde kan du fortsætte med at spille et spil på en anden konsol, præcis hvor du slap.

På denne side finder du svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du bruger Xbox One-spil, der er gemt i clouden.

På denne side

Hvordan synkroniserer jeg mine gemte spil med clouden?

Dine gemte spil gemmes automatisk i clouden, når du har forbindelse til Xbox Live. Du behøver ikke at vælge lagring i clouden. Hvis du logger på en anden Xbox One-konsol, vil dine gemte spil være tilgængelige fra denne konsol, så snart du logger på med din Xbox-profil.

Skal jeg have et Xbox Live Gold-abonnement for at kunne bruge lagring i clouden?

Nej. Alle, der er tilmeldt Xbox Live-tjenesten, kan synkronisere deres gemte spil med clouden.

Hvad gemmes på min harddisk, og hvad gemmes i clouden?

Dine data gemmes på din harddisk og i clouden samtidigt. Xbox Live holder dine vigtige data synkroniseret, så du ikke mister noget, når du bruger en vens eller et familiemedlems konsol, eller når du skifter til en ny konsol.

Bemærk! En fast forbindelse til Xbox Live kræves for at holde dine data synkroniserede. Hvis du spiller offline, kan det betyde, at dine data i clouden ikke er opdaterede. Dine data opdateres, hver gang du opretter forbindelse til Xbox Live.

Kan jeg bruge mine spil, der er lagret i clouden, når jeg er offline?

Du skal have forbindelse til Xbox Live, når du starter et spil, for at kunne få adgang til spil, der er gemt i clouden. Hvis du mister forbindelsen til Xbox Live, mens du spiller et spil, kan du fortsætte med at spille spillet. Hvis du ikke har forbindelse til Xbox Live, når du afslutter spillet, vil dit gemte spil ikke blive uploadet til clouden. Du skal have oprettet forbindelse til Xbox Live, før du kan bruge det gemte spil på en anden konsol (når du opretter forbindelse til Xbox Live, uploades dit gemte spil til clouden).

Hvordan ved jeg, at mine gemte spil er i clouden?

Mens du spiller et spil, gemmes spildataene på din Xbox One-konsol. Når du afslutter spillet, bliver dine data gemt både på din harddisk og i clouden. Xbox Live holder dine vigtige data synkroniseret, så du ikke mister noget, når du bruger en vens eller et familiemedlems konsol, eller når du skifter til en ny konsol.

Bemærk! En fast forbindelse til Xbox Live kræves for at holde dine data synkroniserede. Hvis du spiller offline, kan det betyde, at dine data i clouden ikke er opdaterede. Dine data opdateres, hver gang du opretter forbindelse til Xbox Live.

Kan jeg lagre indhold, jeg har downloadet, udvidelser eller arcade-spil i clouden?

Nej. Indhold, der downloades, skal lagres lokalt, for at det kan indlæses hurtigt.

Hvis du skal geninstallere et spil, skal du først fjerne det og derefter installere det igen. Sådan gør du:

1. Gå til Start, og vælg Mine spil og apps.
  2. Vælg Spil.
  3. Markér det spil, du vil fjerne, tryk på Menuknap  , og vælg derefter Administrer spil.
  4. Vælg Administrer alle, vælg Fjern alle, og vælg derefter Fjern.

Derefter kan du installere spillet igen. Det gør du ved at indsætte disken eller downloade spillet fra Store. Hvis du vil downloade spillet igen, skal du søge efter spillet i Store og vælge det. Vælg derefter Installer.

Kan jeg gemme min profil i clouden?

Xbox-profiler gemmes automatisk i clouden. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du downloader og gendownloader din profil, i Sådan kan du tilføje eller fjerne en Microsoft-konto på Xbox One.

Hvor meget lagerplads i clouden har jeg?

På Xbox One får hvert enkelt spil lagerplads. Når en brugers spilbibliotek vokser, får brugeren også mere lagerplads i clouden. Og det kræves ikke, at brugeren har et Xbox Live Gold-abonnement. Det betyder, at Xbox One-brugere får alt den lagerplads i clouden, som de skal bruge til deres spilbibliotek.

Kan jeg kopiere alle mine gemte spil til clouden?

Hvis du er en ivrig gamer, kan din lagerplads i clouden blive fyldt op. Hvis det sker, skal du frigøre plads ved at slette de gemte spil, du ikke længere har brug for. Eller du kan vælge at spille uden at gemme i clouden.

Hvordan sletter jeg gemte spil, jeg ikke længere skal bruge?

Du kan administrere dine data for de enkelte spil under Mine spil og apps på startskærmen. Sådan gør du:

1. Gå til Start, og vælg Mine spil og apps.
  2. Markér spillet, tryk på Menuknap på din controller, og vælg derefter Administrer spil.
  3. Rul til højre, markér de gemte data for dit gamertag under Gemte data, og tryk derefter på A på din controller.
  4. Du bliver bedt om at bekræfte sletningen af de gemte spildata:
    • Slet fra konsol fjerner den lokale kopi af det gemte spil. Du kan hente det fra clouden, næste gang du spiller.
    • Slet alle steder fjerner de gemte spildata fra denne konsol, fra clouden og fra alle andre konsoller, du spiller på.
    • Annuller bevarer alle de gemte spildata.

Hvordan får jeg adgang til de Xbox 360-spil, jeg har gemt i clouden, på min Xbox One-konsol?

Hvis du vil have adgang til dine Xbox 360-spil på din Xbox One-konsol, skal du aktivere Cloud Saved Games på din Xbox 360-konsol. Du kan finde oplysninger om, hvordan du gør dette, samt hjælp til fejlfinding, under Lagring af dine gemte spil i clouden.