Opret forbindelse til din Xbox Live-konto med Xbox på Windows-spil

Oversigt

Xbox på Windows giver dig mulighed for at benytte Xbox Live-funktioner, f.eks. gennemførelser og muligheden for at dele en oversigt over dit gameplay. Få mere at vide om, hvordan du opretter forbindelse til Xbox Live med Xbox på Windows-spil.

Krav til oprettelse af forbindelse til Xbox Live

Hvis du vil oprette forbindelse til Xbox Live fra et Xbox på Windows-spil, skal du bruge følgende:

Bemærk!

• Du får den bedste oplevelse, hvis du bruger den Microsoft-konto, der er knyttet til din Xbox Live-profil, til alle apps og spil, som du logger på. Hvis du bruger en anden Microsoft-konto, kan du blive bedt om at ændre dine tilmeldingsoplysninger, når du skifter mellem apps.
  • Hvis den Microsoft-konto, som du bruger til at logge ind med, ikke er knyttet til dit Windows 8-logon, bliver du bedt om dit brugernavn og din adgangskode, når du starter Live-aktiverede spil.

Opret forbindelse til Xbox Live fra et Xbox på Windows-spil

Hvis du starter et Xbox på Windows-spil for første gang, og din Microsoft-konto allerede er knyttet til dit Windows 8-logon, bliver du bedt om at aktivere spillets forbindelse til Xbox Live.

Hvis din Microsoft-konto endnu ikke er knyttet til dit Windows 8-logon, bliver du bedt om at føje din Microsoft-konto til Xbox på Windows-spillet.

Log på med legitimationsoplysningerne til den Microsoft-konto, der er knyttet til din Xbox Live-profil.

• Klik på Ja for at aktivere spillets tilslutningsmuligheder.
  • Hvis du klikker på Nej, kan du stadig ændre disse indstillinger senere ved hjælp af spillets indstillingsamulet.

Har du problemer med at oprette forbindelse til Xbox Live?

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til Xbox Live fra Windows på Xbox-spil, kan du se Opret forbindelse til Xbox Live fra en pc.