Spil på tværs af Windows 10 og Xbox One

Visse spil med multiplayerfunktioner giver mulighed for spil på tværs af enheder, så brugere på Xbox One kan spille med andre på pc'er og omvendt. I visse spil, der har denne funktion til spil på tværs af enheder, kan den slås fra. Kontrollér spillets indstillinger, hvis du kun vil spille mod andre, der bruger samme enhed som dig.

En relateret funktion er Xbox Play Anywhere, der i det tilfælde, hvor du ejer et spil, giver dig mulighed for at vælge, hvor du vil spille: Xbox eller Windows. Det er ikke alle Play Anywhere-spil, der giver mulighed for spil på tværs af enheder. Der kræves muligvis en specifik version af et spil i forhold til enten Xbox eller pc, også selvom spillet lader dig spille mod andre, som bruger den anden version. Har du spørgsmål om Xbox Play Anywhere, kan du se i Løs problemer med Xbox Play Anywhere-spil.

Hvis du vil se, om et spil understøtter spil på tværs af enheder, kan du få oplysningerne i Microsoft Store i enten Xbox One-spil eller Windows-spil.

Fejlfinding

• Kontrollér, om dit spil understøtter spil på tværs af enheder. Se oplysningerne om spillet online, eller stil spørgsmål i spilgrupperne.
  • Sørg for, at du er logget på Xbox Live, og at Tjenestestatus for Xbox Live kører.
  • Sørg for, at dine venner er online og har forbindelse til Xbox Live.
  • Sørg for, at andre onlineenheder på dit netværk ikke forstyrrer dit spil.
  • Bed din venner om at gennemgå de samme trin – problemet kunne være på deres side.

Blev problemet ikke løst? Få hjælp til fejlfinding af dit netværk til enten Xbox One eller Windows 10.