Del denne side

Følg et spil på Xbox One

Du kan løbende få de seneste nyheder og klip fra dine favoritspil. Du skal blot vælge Følg i spilhubben til dine favoritspil, så vises alle de relevante poster i dit aktivitetsfeed.

Et eksempel på en spilhub, hvor indstillingen

Sådan får du vist spilhubben for et spil:

  • Fra startskærmen
    Vælg Spilhub for de spil, du senest har spillet.
  • I Store
    Vælg Spilhub, når du søger efter spillet i Store.
  • Fra Foretrukne eller Mine spil og apps
    Hvis du vil se en spilhub fra Foretrukne eller Mine spil og apps, skal du markere spillet, trykke på Menu-knappen på din controller og derefter vælge Gå til spilhub.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Følg et spil på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side