Games for Windows Live

Games for Windows Live er en app, der giver dig mulighed for at få adgang til Xbox Live-tjenesten fra dine enheder med Windows 7, Windows 8 og Windows 8.1. Det betyder, at du kan bruge dit Xbox-gamertag til at spille understøttede Games for Windows Live-titler online.

Hvis du har en enhed med Windows 7, Windows 8 eller Windows 8.1, skal du klikke her og derefter følge instruktionerne for at installere Games for Windows Live-appen.

Hvis du har en enhed med Windows 10, kan du nu bruge Xbox-appen til at oprette forbindelse til Xbox Live-tjenesten. Se Sådan logger du på Xbox-appen i Windows 10 for at få flere oplysninger om Xbox-appen. Se også Sådan installerer du Xbox-spil på Windows 10.

Hvis du har problemer med at installere Games for Windows Live-appen eller oprette forbindelse til Xbox Live-tjenesten, skal ud se Fejlfinding af forbindelsesproblemer med Games for Windows Live.

Hvis du vil se, hvilke spil du kan spille på Windows, skal du gå til siden Windows-spil.

Du kan se andre spilmuligheder her: