Sådan installerer du Xbox-spil på Windows 10

Sådan installerer du et nyt Xbox-spil på Windows 10:
  1. Brug din Microsoft-konto til at logge på den enhed, hvor du vil spille spillet.
  2. Vælg Alle apps i menuen på startskærmen.
  3. Rul for at finde det spil, du vil spille. Vælg spillet.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan installerer du Xbox-spil på Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?