Sådan streamer du spil i Xbox-appen i Windows 10

På denne side

Hvad er spilstreaming?

Spilstreaming giver dig mulighed for at spille Xbox One-spil fra din Xbox One-konsol på en pc med Windows 10. Streamingen foregår via dit hjemmenetværk.

• Det betyder, at du kan spille dine bedste Xbox One-spil i alle de rum, hvor du har adgang til dit hjemmenetværk. Du behøver ikke at være i stuen foran konsollen.
  • Når du streamer spil, er det Xbox One-konsollen, der kører spillet. Din Windows 10-pc bliver en ekstra, ekstern skærm, som du kan bruge, når du vil spille dine spil fra Xbox One-konsollen andre steder i hjemmet.
Se videoen "Sådan streamer du spil i Xbox-appen i Windows 10"

Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Systemkrav

Følgende krav skal være opfyldt, for at du kan streame spil:

• Xbox One-konsol: Streaming af spil skal være aktiveret i Indstillinger.
  • Windows 10-pc: Du skal være logget på Xbox-appen med det gamertag, som du bruger på Xbox One-konsollen.
  • Netværksforbindelse: Din pc med Windows 10 og Xbox One-konsollen skal være på samme hjemmenetværk. Muligheder:
    • Traditionel kabelforbindelse – Ethernet-forbindelse (anbefales til både pc og Xbox One-konsol)
    • Trådløs forbindelse – trådløs 802.11 N/AC-forbindelse

For at få den bedste ydelse anbefaler vi, at din Windows 10-pc har:

• Mindst 2 GB RAM
  • En CPU på 1,5 GHz eller hurtigere
  • Netværksforbindelse til dit hjemmenetværk:
    • Bedste ydelse: Traditionel Ethernet-forbindelse
    • God ydelse: Trådløst 802.11 N- eller 802.11 AC-adgangspunkt på 5 GHz
    • Begrænset ydelse: Trådløst 802.11 N- eller 802.11 AC-adgangspunkt på 2,4 GHz

Bemærk! Hvis en traditionel kabelforbindelse ikke er en praktisk løsning i dit hjem pga. afstanden mellem konsollen og netværksenheden, kan du investere i en af disse løsninger, så du kan benytte de eksisterende kabler i hjemmet:

• Powerline-netværkskort – Disse kort giver dig mulighed for at benytte de eksisterende elkabler i hjemmet som et hurtigt traditionelt kabelnetværk.
  • MoCA (Multimedia over Coax) – Disse kort giver dig mulighed for at benytte de eksisterende koaksialkabler i hjemmet som et hurtigt traditionelt kabelnetværk.

Sådan starter du streaming af spil fra din Xbox One til din pc med Windows 10

Aktivér indstillinger på din Xbox One

Hvis du vil streame spil, skal du først aktivere spilstreaming på din Xbox One. Det gør du ved at gå til Indstillinger og vælge Præferencer. Sørg for, at disse to indstillinger er aktiveret:

• Tillad streaming af spil til andre enheder
Skærmen Præferencer vises. Afkrydsningsfeltet
  • Aktivér SmartGlass-forbindelsen Fra alle SmartGlass-enheder eller Kun fra profiler, der er logget på denne Xbox.
Skærmen Præferencer vises. Valgmuligheden
Tilslut din Windows 10-pc til din Xbox One

Når du har sikret dig, at konsolindstillingerne er korrekte, skal du oprette forbindelse fra din pc med Windows 10 til din Xbox One-konsol. Det gør du fra Xbox-appen på din pc:

1. Start Xbox-appen på din pc.
  2. Vælg Forbind fra panelet til venstre.
  3. Xbox-appen søger efter tilgængelige Xbox One-konsoller på dit hjemmenetværk. Vælg navnet på den konsol, som du vil oprette forbindelse til.
I vinduet

Bemærk! Alle Xbox One-konsoller tildeles på forhånd navnet "MinXboxOne". Hvis du har flere konsoller, bør du omdøbe hver enkelt konsol, så du kan identificere den konsol, du vil oprette forbindelse til. Du kan omdøbe din konsol ved at gå til Indstillinger på din Xbox One og derefter vælge System. Konsolnavn er den første valgmulighed på skærmen System.

1. Når du har oprettet forbindelse, ændres ikonet til et forbindelsesikon, og du kan se nye indstillinger for streaming, strøm og media fjernbetjeninger. Nu kan du også fjernstyre konsollen.
I vinduet

Sådan starter du streaming af spil fra panelet Forbindelse

Klik på Streaming, når konsollen er tilsluttet.

I vinduet

Sådan starter du et spil fra Xbox-appen

Opret forbindelse fra konsollen til din pc, som beskrevet ovenfor. Hvis du klikker på et Xbox One-spil i Xbox-appen, kan du starte streamingen fra spilhubben. Du skal blot klikke på Afspil fra konsol øverst til højre på skærmen.

På skærmen

Spillet startes med det sammen på Xbox One-konsollen, og streamingen aktiveres.

Sådan ændrer du streamingkvalitet

Når din pc er tilsluttet til Xbox One-konsollen, kan du vælge et kvalitetsniveau for videoen. Du kan ændre streamingskvaliteten, inden du starter streamingen, eller mens du streamer. Du bør vælge det højeste kvalitetsniveau, hvor du stadig får en god spiloplevelse.

1. Klik på Indstillinger i Xbox-appen, og vælg Streaming af spil.
Fanen
  1. Vælg en streamingskvalitet under Videokodeniveau Vi anbefaler:
    • Høj – Hvis både din Xbox One og din Windows 10-pc er tilsluttet med en traditionel Ethernet-forbindelse, eller hvis konsollen og din pc er i samme rum som den trådløse router, så der er minimal trådløs interferens.
    • Mellem – Til pc'er og konsoller, der har forbindelse til et 5-GHz trådløst netværk, og som er placeret i forskellige rum i dit hjem.
    • Lav – Til billige pc'er og tablets og til trådløse netværk på 2,4 GHz.

Bemærk! Du kan altid starte med en højere indstilling og derefter reducere kvaliteten, indtil du når den bedste ydelse, som dit hjemmenetværk understøtter med din aktuelle konfiguration. Hvis du vil prøve at forbedre spilstreamingen, skal du se Få bedre ydelse, når du streamer spil via Xbox-appen i Windows 10.

Spil Xbox-spil ved hjælp af Oculus Rift

Bemærk! Som nævnt under Systemkrav skal din Xbox og pc være på det samme trådløse netværk.

Se videoen "Sådan streamer du spil med Oculus Rift"

Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

1. Sørg for, at din Xbox One er tændt, og at du er logget på.
  2. Log på Xbox-appen på din pc med den samme profil, som du bruger på Xbox One.
  3. Åbn Oculus-appen, og log på med din Oculus-konto.
  4. Søg efter "Xbox", og installér Xbox One Streaming.
  5. Åbn Xbox One Streaming, og vælg eventuelt din Xbox.
    • Hvis der kun er én Xbox på dit netværk, og hvis den er tændt, vælger appen den automatisk.
    • Hvis appen ikke kan se en Xbox, skal du kontrollere, om din Xbox er tændt, og om du er logget på.
    • Hvis du skal tilslutte din Xbox ved hjælp af dens IP-adresse, kan du finde IP-adressen under Indstillinger > Netværk > Netværksindstillinger > Avanceret.
  6. Tag dit Rift-headset på, og begynd at bruge din Xbox.

Vigtigt!

• Når du streamer til Oculus, kan du bruge Xbox-knappen på controlleren til at åbne den universelle Oculus-menu (i stedet for at du kommer til skærmen Start på din Xbox).

Hvis du vil bruge de funktioner, der er knyttet til Xbox-knappen , skal du bevæge dit hoved for at sige med markøren på den virtuelle Xbox-knap og enten trykke på A-knappen på din controller, eller holde A inde i længere tid for at anvende notifikationerne eller åbne tænd/sluk-menuen.

• Hvis du vil tilpasse streamingkvaliteten, f.eks. hvis du vil justere for et langsomt netværk, skal du bevæge dit hoved for at flytte markøren til ikonet Network under skærmen og vælge en lavere kvalitet (som standard er det indsat til meget højt (Very High)).

Beskyttet video

Beskyttede videoer og HDCP-beskyttet indhold kan ikke streames med spilstreaming. Dette omfatter beskyttet HDMI-TV-indhold og indholdet fra mange medieapps.

Brug chat i spil og gruppechat

Tilslut dine USB-hovedtelefoner (eller mikrofon) til din pc med Windows 10 eller dit chatheadset til din controller, inden du begynder at streame spil. Dine hovedtelefoner skal være valgt som standardenhed til afspilning og optagelse på din pc. Denne indstilling får du adgang til ved at åbne Kontrolpanel og vælge Hardware og lyd og derefter Administrer lydenheder.