Sådan installerer du spil på Xbox One

Uanset om du køber en spil på en disk eller downloader det fra Microsoft Store, skal du installere spillet på konsollens harddisk, inden du kan spille det.

På denne side

Installation af spil fra disk

Når du indsætter en spildisk, kontrollerer konsollen først, om spillet allerede er installeret. Hvis det ikke er tilfældet, bliver du bedt om at installere spillet.

Bemærk! Du kan også blive bedt om at downloade en opdatering til spillet, inden du kan spille det.

Installation af spil fra Microsoft Store

Når du downloader et spil fra Microsoft Store, bliver det automatisk installeret. Mens spillet downloades og installeres, vises det i sektionen under Mine spil og apps.

Hvis du vælger at installere spillet senere, skal du gøre det fra sektionen Klar til at installere yderst til højre under Mine spil og apps.

Geninstallation af spil

Inden du kan geninstallere et spil, skal du først fjerne det fra konsollens harddisk. Sådan fjerner du et spil:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Mine spil og apps.
  2. Vælg Spil.
  3. Markér det spil, du vil fjerne, tryk på Menu-knappen , og vælg derefter Administrer spil.
  4. Vælg Administrer alle, vælg Fjern alle, og vælg derefter Fjern.

Derefter kan du installere spillet igen. Det gør du ved at indsætte disken eller downloade spillet fra Xbox Store. Hvis du vil downloade spillet igen, skal du rulle til højre i Mine spil og apps og vælge spiltitlen i sektionen Klar til at installere. Du kan også finde spillet ved at søge efter det i Store.

Hvad skal jeg gøre, hvis installationen af spillet stopper i lang tid?

Hvis du prøver at installere et spil, og installationsprocessen afbrydes i længere tid, skal du se Installationsprocessen stopper på eller tæt ved 0 %, når du installerer et Xbox One-spil fra en disk.

Ofte stillede spørgsmål

Behøver jeg at installere hele spillet på min harddisk, før jeg kan spille det?

Nej. Nogle Xbox One-spil er ret store, og installation af hele spillet, især hvis du downloader det, kan tage lang tid. Du kan starte et spil, inden installationen er færdig – det er dog ikke alle spilfunktionerne, der vil være tilgængelige. Hvis du følger downloaden under eller Spil under Mine spil og apps, kan du se, at "Downloader" ændres til "Klar til at starte", når det er muligt at spille spillet.

Mister jeg mine spiloplysninger og/eller spilstatussen, hvis jeg geninstallerer spillet?

Xbox One-konsollen gemmer dine spildata i skyen. Så hvis du har spillet dit spil online, kan du synkronisere dit spil med skyen, efter at du har installeret det igen. Se Ofte stillede spørgsmål om Xbox One-spil, der er gemt i skyen.

Kan jeg spille andre spil, mens jeg installerer et spil på min Xbox One-konsol?

Ja. Du kan når som helst spille digitale spil, mens du installerer et spil fra Microsoft Store eller fra en disk. Du kan også spille spil fra en disk, mens du installerer fra Store.

Du kan dog ikke spille spil fra en disk, mens du installerer fra en disk.

Kan jeg installere et spil, mens jeg er offline?

Ja, du kan installere et diskbaseret spil, mens du er offline. Se Brug Xbox One offline.

Hvorfor skal jeg installere et spil, hvis jeg har disken?

Optiske diskdrev kan ikke læse data hurtigt nok til at følge med moderne spil. Du får derfor den bedste spiloplevelse, når spillet på en disk installeres på din Xbox One-konsol.

Hvorfor tager det så lang tid at installere et spil?

Spilinstallationer afhænger af, hvor hurtigt et drev kan overføre filer. Den maksimale overførselshastighed for data på Xbox Ones diskdrev er 54 Mbps. Hvis du mener, at dit spil er for længe om at blive installeret, skal du se Løs problemer med langsom download af spil eller app på Xbox One.