Installer Games for Windows Live

Når du installerer et spil eller en spildemo, som du har hentet fra Games for Windows Marketplace, vises følgende fejlmeddelelse:

“Installation failed”

Her er forslag til, hvad du kan prøve.

Kontrollér tilladelserne til din Windows-brugerkonto.

Hvis du vil installere spilsoftware eller downloads, skal du være logget på med en administratorkonto eller en standardbrugerkonto.

Hvis du er logget på Windows med en begrænset brugerkonto, kan du ikke installere et spil eller en demo. Du kan finde flere oplysninger om kontotyper og om, hvordan du skifter kontotype, i Kontrol af brugerkonti – trinvis vejledning

Tjek din diskplads

Hvis du får denne fejlmeddelelse, kan det skyldes, at der ikke er nok ledig plads på harddisken til det spil eller den demo, du forsøger at installere. Sådan kan du tjekke diskpladsen:

1. Klik på Start, og klik derefter på Computer.
  2. Højreklik på det destinationsdrev, du har valgt til dit spil eller din download, og klik derefter på Egenskaber. Under fanen Generelt vises mængden af ledig diskplads.
  3. Sørg for, at der er nok ledig diskplads til det element, du henter.

Bemærk! Når du installerer et program, skal du have dobbelt så meget plads som angivet under installationen. Når installationen er fuldført, fjernes installationsfilerne.

Ryd afventende overførsler ved hjælp af værktøjet BITSAdmin

Værktøjet BITSAdmin kan fjerne eventuelle filoverførsler, som forstyrrer Games for Windows Marketplace-softwaren. Sådan bruger du det:

Inden du starter, skal du sørge for, at Windows er opdateret ved at køre Windows Update.

1. Fuldfør eventuelle afventende downloads eller filoverførsler.
  2. Gør et af følgende:
    • I Windows 8: Åbn startskærmen, og skriv Kør.
    • I Windows Vista eller Windows 7: Klik på Start, og klik derefter på Kør.

Bemærk! Hvis du ikke kan se kommandoen Kør, skal du klikke på Start, skrive Kør i feltet Søg og derefter klikke på Kør i søgeresultaterne.

• I Windows XP: Klik på Start, og klik derefter på Kør.
  3. Skriv cmd.exe i feltet Åbn, og klik derefter på OK.
  4. Skriv følgende kommando i kommandoprompten, og tryk derefter på Enter:
    bitsadmin.exe /reset
  5. Når koden er kørt færdig, skal du lukke kommandovinduet.

Hent spillet eller demoen igen og geninstaller

Du er muligvis nødt til at annullere alle aktive downloads, tømme cachehukommelse for Games for Windows Marketplace-softwaren og derefter igen hente det spil eller den demo, som ikke kunne installeres. Sådan gør du:

1. Luk alle browservinduer og -programmer, som har forbindelse til internettet, bortset fra Games for Windows Marketplace-softwaren.
    2. Klik på Downloads i Games for Windows Marketplace-softwaren. Annuller alle afventende downloads, og afslut derefter programmet. Hvis den download, du har problemer med, er angivet som installeret, skal du fjerne den.
    3. Tøm downloadcachen for Games for Windows Marketplace-softwaren. Benyt følgende fremgangsmåde for at gøre dette:
      1. Gør et af følgende:
        • I Windows 8: Åbn startskærmen, og skriv derefter Kør.
        • I Windows Vista eller Windows 7: Klik på Start, og klik derefter på Kør.

Bemærk! Hvis du ikke kan se kommandoen Kør, skal du klikke på Start, skrive Kør i feltet Søg og derefter klikke på Kør i søgeresultaterne.

• I Windows XP: Klik på Start, og klik derefter på Kør.
      2. Gør et af følgende:
        • I Windows Vista eller Windows 7: Skriv %localappdata%\Microsoft\GFWLive\Downloads i feltet Kør, og klik derefter på OK.
        • I Windows XP: Skriv %USERPROFILE%\local settings\application data i feltet Åbn, og klik derefter på OK.
      3. Når mappen med hentede filer åbnes, skal du slette alle filerne i mappen.
      4. Luk alle vinduer.
    4. Genstart computeren.
    5. Åbn Games for Windows Marketplace-softwaren, og prøv derefter at hente og installere spillet eller demoen igen.

Relaterede problemer