Installer, spil eller slet et spil på Xbox 360-harddisken

Oversigt

Denne artikel beskriver, hvordan du installerer, spiller eller sletter et spil på Xbox 360-harddisken.

På denne side

Bemærk!

• Det kræver mellem 4 og 8 GB ledig diskplads at installere et Xbox 360-spil på en harddisk.
  • Når du har installeret et spil på harddisken, skal spildisken stadig være i diskdrevet, når du starter spillet.
  • Ved at installere spil på harddisken forbedres indlæsningtiden, og adgangen til spildisken minimeres.
  • Du kan installere spil på et USB-flashdrev eller på en Xbox 360-konsol med 4 GB. Nogle spil vil dog ikke fungere korrekt.
  • Originale Xbox-spil kan ikke installeres på en Xbox 360-harddisk.

Installer et spil på harddisken

1. Sæt spildisken i diskdrevet.
Åbn diskdrev på Xbox 360-konsoller

Bemærk! Når du har sat disken i, er standardhandlingen, at spillet starter automatisk. Hvis dette sker, skal du afslutte spillet og gå tilbage til Xbox Dashboard.

1. Fra Start-hubben skal du vælge spillet i drevbakken og derefter trykke på X på controlleren.
  2. Vælg Install.
Fanen Overview til et eksempelspil vises. Indstillingen Install er markeret.
  1. Der vises en statusindikator, mens spillet installeres på harddisken.

2. Bemærk! Det kan tage 12 minutter at installere et Xbox 360-spil.

Spil et spil fra harddisken

1. Sæt spildisken i diskdrevet.
  2. Fra Start-hubben skal du vælge spillet i drevbakken og derefter trykke på A.
    Bemærk! Spildiske skal sidde i diskdrevet, også selvom du har installeret spillet på harddisken. Konsollen afspiller automatisk spillet fra harddisken, men disken skal sidde i drevet.

Slet et enkelt spil fra harddisken

1. Isæt spildisken til det spil, som du vil slette fra harddisken.
  2. Fra Start-hubben skal du vælge spillet i drevbakken og derefter trykke på Y.
  3. Vælg Slet.
Fanen Overview til et eksempelspil vises. Indstillingen Delete er markeret.

Slet flere spil fra harddisken

1. Gå til Settings-hubben, og vælg System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg Hard Drive.
  4. Vælg Games.
  5. Vælg det spil, du vil slette.
En skærm viser de spil, der er installeret på en Xbox-harddisk, og spillenes størrelse. Nederst findes knapperne
  1. Vælg Delete.

Frigør plads på harddisken

Hvis der ikke er nok plads på Xbox 360-harddisken, vises følgende meddelelse:

Der er ikke nok ledig plads til at installere dette spil. Der kræves [den nødvendige plads] ledig plads, for at spillet kan installeres. Vil du frigøre plads? (JA/NEJ)

Klik på JA for at se en liste over spil, du kan slette. Når du har frigjort tilstrækkelig plads på harddisken, kan du installere det nye spil.