Kopiér, flyt eller slet gemte Xbox-spil, profiler og avatar-emner

Oversigt

Du kan kopiere, flytte eller slette indhold, som f.eks. gemte spil, profiler og avatarelementer, mellem forskellige Xbox 360-lagerenheder. Derefter kan du bruge lagerenheden til at flytte indholdet til en anden Xbox 360-konsol.

På denne side

Kopiér, flyt eller slet individuelle elementer

1. Gå til settings fra Xbox-startsiden, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg den lagerenhed, hvor det indhold, du vil kopiere, flytte eller slette, er placeret:
    • Hard Drive: Harddisken på konsollen.
    • Cloud Saved Games: Lagringsområde på vores Xbox Live-servere. Du kan finde flere oplysninger i Lagring af dine gemte spil i skyen.
    • USB Storage Device: En USB-lagerenhed, f.eks. et USB-flashdrev, der er tilsluttet konsollen. Du kan få mere at vide om USB-flashdrev i USB-flashdrevunderstøttelse af Xbox 360.
    • Memory Unit: En hukommelsesenhed, der er tilsluttet den originale Xbox 360-konsol.
  4. Vælg den type indhold, du vil kopiere, flytte eller slette:
En skærm viser størrelsen af forskellige indholdskategorier på en Xbox 360-harddisk, f.eks.
  1. Inden for den indholdstype, du har valgt, skal du vælge det element, du vil kopiere, flytte eller slette. Hvis du vil flytte flere elementer på én gang, skal du se Flyt flere elementer på en gang ved hjælp af indstillingen Transfer Content.
  2. Vælg Copy, Move eller Delete.
    • Hvis du kopierer eller flytter indhold: Vælg den lagerenhed, som du vil kopiere eller flytte elementet eller elementerne til.

Bemærk! Når du har kopieret eller flyttet indholdet fra konsollen til en lagerenhed, må du gerne gentage dette trin, men i stedet vælge Delete for at slette indholdet.

• Hvis du sletter indhold: Klik på Yes for at bekræfte sletningen.

Kopiér eller flyt flere elementer ved hjælp af indstillingen Transfer Content

Du kan bruge indstillingen Transfer Content til at flytte flere elementer mellem lagerenheder. Sådan gør du:

Bemærk!

• Xbox Dashboard er ikke tilgængelig under overførsel af indhold.
  • Hvis overførslen af indholdet af en eller anden grund afbrydes, forbliver indholdet på kildelagerenheden, og du kan genstarte overførselsprocessen, når du vil.
  • Hvis du har købt en ny Xbox 360-konsol, kan du bruge indstillingen Transfer Content samt overførselskablet til Xbox 360-harddisken til at flytte dit Xbox 360-indhold til den nye konsol. Du kan finde flere oplysninger under Brug overførselskablet til Xbox 360-harddisk.
  1. Gå til settings fra Xbox-startsiden, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage.
  3. Fremhæv den lagerenhed, der indeholder det indhold, du vil overføre, og tryk derefter på Y for Device Options.
  4. Vælg Transfer Content.
En skærm viser fanen
  1. Vælg destinationslagerenheden.
  2. Vælg den indholdstype, du vil overføre, og vælg derefter Start for at starte overførslen.
En skærm viser fanen

Linjen Space Available skifter til rød: Hvis destinationslagerenheden ikke har tilstrækkelig plads til det indhold, du prøver at overføre, skifter linjen Space Available til rød, hvilket betyder, at du skal reducere den indholdsmængde, du er ved at overføre. Sådan gør du:

1. Vælg det indhold, du vil overføre.
    2. Gør et af følgende på controlleren:
      • Hvis du vil fjerne alle elementer: Tryk på X.
      • Hvis du vil fjerne individuelle elementer:
        1. Tryk på A for at se individuelle elementer.
        2. Vælg elementet eller elementerne, og tryk på A igen.
        3. Tryk på B for at gå tilbage til forrige skærm
        4. Vælg Start for at starte overførslen igen.