Sådan angiver du en Xbox One-konsol som din hjemme-Xbox

Første gang du logger på en Xbox One og gemmer din adgangskode, bliver den pågældende konsol din hjemme-Xbox. Med indstillingen Min hjemme-Xbox kan du gøre følgende:

• Del spil og downloadet indhold, der er købt i Store, med andre brugere, som logger på din konsol. Du kan også dele spil, der er downloadet som en del af et abonnement.
  • Del dit Xbox Gold-abonnement med alle, som logger på din konsol.

Du kan også spille downloadede spil, mens du er på rejser. Eller du kan fortsætte et spil på din hjemme-Xbox efter en driftsfejl på netværket eller tjenesten. Du skal sikre dig, at konsollen er sat til at være din hjemme-Xbox, inden du går offline. Du kan få mere at vide under Brug Xbox One offline.

Hvis du har flere Xbox One-konsoller, eller hvis du logger på flere konsoller, anbefaler vi, at du angive den mest brugte konsol som din hjemme-Xbox.

Del spil og Gold på din hjemme-Xbox

Se videoen "Share games and Gold on your home Xbox". Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Angiv en Xbox One-konsol som din hjemme-Xbox

Bemærk! Du kan kun angive én konsol som din hjemme-Xbox.

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Personlige indstillinger.
  5. Vælg Min hjemme-Xbox.
  6. Gennemse oplysningerne, og gør derefter et af følgende:
    • Vælg Brug denne som min hjemme-Xbox for at vælge konsollen som din hjemme-Xbox.
    • Vælg Dette er ikke min hjemme-Xbox for at annullere valget.

Kan jeg vælge en anden konsol som min hjemme-Xbox-konsol?

Du kan vælge en ny konsol som hjemmets Xbox-konsol op til tre gange inden for en periode på 1 år. Når du vælger en ny hjemmekonsol, bliver alle enhedslicenser til digitalt indhold flyttet til den nye hjemme-Xbox. Disse licenser vil ikke længere være tilgængelige på den gamle "hjemme"-Xbox.