Sådan angiver du en Xbox One-konsol som din hjemme-Xbox

Første gang du logger på en Xbox One og gemmer din adgangskode, bliver den pågældende konsol din hjemme-Xbox. Med indstillingen Min hjemme-Xbox kan du gøre følgende:

• Del spil og downloadet indhold, der er købt i Store, med andre brugere, som logger på din konsol. Du kan endda dele spil, der er downloadet som en del af et abonnement.
  • Del dit Xbox Live Gold-abonnement med alle, som logger på din konsol.

Du kan også spille downloadede spil, mens du er på rejser. Eller du kan fortsætte et spil på din hjemme-Xbox efter en driftsfejl på netværket eller tjenesten. Du skal sikre dig, at konsollen er indstillet til at være din hjemme-Xbox, inden du går offline. Du kan få mere at vide under Brug Xbox One offline.

Hvis du har flere Xbox One-konsoller, eller hvis du logger på flere konsoller, anbefaler vi, at du angiver den mest brugte konsol som din hjemme-Xbox.

Bemærk! Du kan ikke angive mere end én Xbox som din hjemme-Xbox. Du kan kun dele købte spil og Gold med andre brugere på din hjemme-Xbox.

Angiv en Xbox One-konsol som din hjemme-Xbox

Bemærk! Du kan kun angive én konsol som din hjemme-Xbox.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Tilpasning, og vælg derefter Min hjemme-Xbox.
  3. Gennemse oplysningerne, og gør derefter et af følgende:
    • Vælg Brug denne som min hjemme-Xbox for at vælge konsollen som din hjemme-Xbox.
    • Vælg Dette er ikke min hjemme-Xbox for at annullere valget.

Kan jeg vælge en anden konsol som min hjemme-Xbox-konsol?

Du kan vælge en ny konsol som hjemmets Xbox-konsol op til fem gange inden for en periode på 1 år. Denne periode fungerer løbende fra det tidspunkt, hvor du ændrer din hjemme-Xbox for første gang. Hvis du har nået grænsen for antallet af skift for hjemme-Xbox-konsol pr. år, får du en meddelelse med den næste tilgængelige dato for ændring.

Når du vælger en ny hjemmekonsol, bliver alle enhedslicenser til digitalt indhold flyttet til den nye hjemme-Xbox. Disse enhedslicenser vil ikke længere være tilgængelige på den gamle "hjemme"-Xbox.