Spil dine spil på andre Xbox One-konsoller

Oversigt

Med Xbox One kan du nemt tage dine spil med dig og spille hos venner og familie.

Xbox One-konsollen og -controlleren

Fysiske diske

Du kan spille spil, der ligger på en disk, som du ejer, på enhver Xbox One-konsol. Du skal bare indsætte disken og installere spillet – så er du i gang.

Hvis du har problemer med at afspille en disk på din Xbox One, skal du først prøve løsningen i Sådan foretager du fejlfinding, hvis du har problemer med at afspille en disk på din Xbox One.

Digitale spil

Du kan også spille de spil, du har købt digitalt via Xbox Store, på enhver Xbox One-konsol. Sådan gør du:

Bemærk! Du skal altid være logget på og have forbindelse til Xbox Live for at kunne spille digitale spil.

1. Log på med din Microsoft-konto fra en hvilken som helst Xbox One-konsol, og opret derefter forbindelse til Xbox Live.
  2. Gå til Start, rul til højre, og åbn Mine spil og apps.
  3. Gennemse din samling for at finde det spil, du vil spille. (Spil, der er fjernet, vises til højre under "Klar til at installere", og du bliver bedt om at installere spillet, inden du spiller).
  4. Når spillet er installeret, skal du vælge spillet fra din samling og derefter vælge Spil.

Hvis du får problemer, når du prøver at downloade og installere et digitalt spil, skal du følge trinnene i Problem med at downloade og installere et spil eller en app på Xbox One.

Bemærk!

• Selvom et af dine spil forbliver installeret på en anden persons konsol, så kan denne person ikke spille det, medmindre han eller hun også ejer det. Den anden bruger bliver bedt om at indsætte disken eller købe en digital kopi.
  • Der kan i visse tilfælde gælde regionale begrænsninger, da det ikke er alle spil, som er tilgængelige i alle lande. Du kan finde flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål om Xbox One-landestandarder.
  • Hver Xbox One-konsol skal have enten en digital eller fysisk kopi af et spil. Hvis du for eksempel har andre Xbox One-konsoller i hjemmet, og andre vil spille det samme spil med dig på en af de andre konsoller, skal der være en separat kopi af spillet på hver konsol.
  • Hvis du vil spille spil for flere spillere online, skal du have et Xbox Live Gold-abonnement.