Brug feltet Recent på Xbox 360

Om feltet Recent

Brug feltet Recent (tidligere kaldet "Quickplay") til hurtigt at få adgang til de senest anvendte spil, apps og andet indhold fra Xbox Dashboard.

Et eksempel på en Xbox-startskærm, hvor feltet Seneste er markeret.

Sådan udfyldes feltet Seneste

Feltet Seneste udfyldes med de apps og spil, som du senest har anvendt på din Xbox 360-konsol. Det er kun elementer, der er i din konsols lagerenheder, der vises i feltet Seneste. Et diskbaseret spil vises f.eks. ikke i feltet Seneste, men et Spil efter behov-spil bliver vist.

Sådan får du adgang til feltet Recent

1. Fra Xbox Dashboard skal du gå til Start.
  2. Markér Recent, og tryk på knappen A på din controller.
  3. Gennemse og vælg det indhold, du vil køre.

Fra elementerne på listen Recent kan du også trykke på X for at få Spiloplysninger og yderligere oplysninger om det valgte indhold. Dette kan omfatte indhold, der kan downloades, temaer og andre nyttige funktioner, der er tilgængelige via Xbox Live.