Se og download indhold og udvidelser til dine Xbox One-spil

Mange Xbox One-spil har udvidelser, f.eks. nye spilelementer eller nye spilbare baner, som du kan købe fra Xbox Store. Se følgende video for at finde ud af, hvordan du kan få vist, håndtere og downloade de tilgængelige udvidelser til dine spil på Xbox One.

Bemærk! Når du skal have adgang til dine downloads, skal du sørge for, at du er logget på med den Microsoft-konto, du brugte til at købe og downloade indholdet. Se Sådan finder du spil og spilindhold, efter at du har indløst en kode online på Xbox One for at få hjælp til automatisk download af dine køb.

Find de spil eller apps, som er installeret

1. Rul til højre, mens du er på startskærmen på Xbox One, og tryk derefter på A-knappen  på controlleren for at åbne Mine spil og apps.
  2. Vælg Spil eller Apps.
  3. Det indhold, du senest har downloadet eller brugt, vises først. Hvis du ikke kan se dit spil eller din app, skal du rulle til højre, indtil det vises.

Se de udvidelser, der er tilgængelige til et specifikt spil

Hvis du allerede ejer spillet og vil se, om der er tilgængelige udvidelser, der kan downloades, skal du vælge Vis spiloplysninger fra Mine spil og apps . Her kan du se de tilgængelige udvidelser på din konsol. Sådan gør du:

1. Rul til højre, mens du er på Start, og tryk derefter på A-knappen  på controlleren for at åbne Mine spil og apps.
  2. Find spillet, og tryk derefter på Menuknap .
  3. Vælg Administrer spil
  4.  Vælg Se i Store.

Bemærk! Hvis en titel har mere end tre tilgængelige udvidelser, skal du rulle ned for at se dem alle.

Hvis du ikke ejer spillet, men vil gennemse de tilgængelige udvidelser til spillet i Store, skal du udføre disse trin:

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne startskærmen.
  2. Rul til højre til Store, og vælg derefter Spil øverst på skærmen.
  3. Rul ned, og vælg Søg i spil.
  4. Skriv titlen på spillet, og vælg derefter Søg.
  5. Vælg spillet på listen.
  6. Hvis der findes udvidelser til spillet, vises de under spillet.

Find de spil, apps, udvidelser eller indholdspakker, som du har downloadet, men fjernet

1. Rul til højre, mens du er på Start, og tryk derefter på A-knappen  på controlleren for at åbne Mine spil og apps
  2. Vælg Spil eller Apps.
  3. Se området Klar til at installere i navigationsruden til venstre.

Download udvidelser, som du har købt som en del af et bundt

Hvis der var flere udvidelser inkluderet i et enkelt køb, f.eks. et sæsonkort eller et Limited Edition-spilbundt, skal du muligvis downloade dem hver for sig. Du kan downloade de enkelte elementer på to måder:

• I spillet skal du kigge efter en butik. Find komponenterne i sæsonkortet, og download dem der.
  • Download de enkelte udvidelser fra Store. Sådan gør du:
  1. Rul til højre, mens du er på Start, og tryk derefter på A-knappen på controlleren for at åbne Mine spil og apps.
  2. Find spillet, og tryk derefter på Menuknap .
  3. Vælg Administrer spil.
  4. Vælg den udvidelse, du vil installere, i kolonnen Klar til at installere
  5. Tryk på A-knappen  for at installere udvidelsen.
    Hvis du har problemer med at downloade dine udvidelser, skal du se Problemer med at downloade og installere et spil eller en app på Xbox One.

Relaterede problemer