Se og download spilindhold og udvidelser (add-ons) på Xbox One

Til mange Xbox One-spil kan du få udvidelser (add-ons), f.eks. nye elementer i spillet eller nye niveauer. Du kan købe udvidelserne (add-ons) i Xbox Store.

Bemærk!

Når du skal have adgang til dine downloads, skal du sørge for, at du er logget på med den Microsoft-konto, du brugte til at købe og downloade indholdet. Se Sådan finder du spil og spilindhold, efter at du har indløst en kode online på Xbox One for at få hjælp til automatisk download af dine køb.

Find de spil eller apps, som er installeret

1. Rul til højre, mens du er på startskærmen, rul til højre, og tryk derefter på A-knappen  på controlleren for at åbne Mine spil og apps.
  2. Vælg Spil eller Apps.
  3. Dit indhold vises i alfabetisk rækkefølge. Der er dog fire andre sorteringsindstillinger, alt efter hvad du foretrækker. Hvis du ikke kan se dit spil eller din app, skal du rulle ned, indtil det vises.

Se udvidelser (add-ons) til et specifikt spil

Hvis du allerede ejer spillet og vil se, om der er tilgængelige udvidelser (add-ons), der kan downloades, skal du vælge Vis spiloplysninger fra Mine spil og apps. Her kan du se de tilgængelige udvidelser på din konsol. Sådan gør du:

1. Rul til højre, mens du er på startskærmen, og tryk derefter på A-knappen  på controlleren for at åbne Mine spil og apps.
  2. Find spillet, og tryk derefter på Menu-knappen .
  3. Vælg Administrer spil og derefter Se i Store.

Bemærk!

Hvis en titel har mere end otte tilgængelige udvidelser (add-ons), skal du rulle til højre og vælge Vis alle for at se dem.

Hvis du ikke ejer spillet, men vil gennemse de tilgængelige udvidelser (add-ons) i Store:

1. Gå tilbage til Start-skærmen, og tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Start.
  2. Rul til højre til Store, og vælg derefter Spil øverst på skærmen.
  3. Rul ned, og vælg Søg i spil.
  4. Skriv titlen på spillet, og vælg derefter Søg. Vælg spillet på listen.
  5. Hvis der findes udvidelser til spillet, vises de under spillet.

Find de spil, apps, udvidelser (add-ons) eller indholdspakker, du tidligere har downloadet, men fjernet

1. Rul til højre, mens du er på  startskærmen , og tryk derefter på A-knappen  på controlleren for at åbne Mine spil og apps.
  2. Vælg Spil eller Apps.
  3. Se området Klar til at installere i navigationsruden til venstre for at få vist eventuelle spil apps, du ejer, der ikke er installeret på din harddisk.
  4. Du kan få vist udvidelser (add-ons) til spil, du endnu ikke har installeret på din harddisk, ved at vælge et spil på din liste over spil og apps. Tryk på knappen Menu  og derefter på Administrer spil for at se sektionen Klar til at installere for det pågældende spil.

Download udvidelser, som du har købt som en del af et bundt

Hvis der var flere udvidelser inkluderet i et enkelt køb, f.eks. et sæsonkort eller et Limited Edition-spilbundt, skal du muligvis downloade dem hver for sig. Du kan downloade de enkelte elementer på to måder:

• I spillet skal du kigge efter en butik. Se, hvad der indgår i sæsonkortet, og download der.
  • Download de enkelte udvidelser (add-ons) fra Store. Sådan gør du:
    1. Rul til højre, mens du er på startskærmen, og tryk derefter på A-knappen  på controlleren for at åbne Mine spil og apps.
    2. Find spillet, og tryk derefter på Menuknap .
    3. Vælg Administrer spil.
    4. Vælg den udvidelse (add-on), du vil installere, i kolonnen Klar til at installere.
    5. Tryk på A-knappen  installere udvidelsen (add-on).

Hvis du har problemer med at downloade dine udvidelser, skal du se Problemer med at downloade og installere et spil eller en app på Xbox One.

Relaterede problemer