Brug Spil-appen i Windows 8.1 til at købe spil

Spil-appen i Windows 8.1 giver dig mulighed for at administrere din profil og for at udforske og købe nye spil og spiludvidelser til Xbox 360-konsollen og pc'en.

Køb Xbox 360-spil

Sådan kan du købe spil til din Xbox 360-konsol via Spil-appen:

1. Start Spil-appen fra skærmen Start i Windows.
  2. Gennemse indhold til Xbox 360-konsollen under spilaktivitet eller i Windows-spilbutikken.
  3. Når du finder en vare, du ønsker at downloade til din konsol, skal du klikke på knappen Køb eller Hent. Når transaktionen er gennemført, føjes varen til konsollens downloadkø og bliver downloadet, næste gang konsollen opretter forbindelse til Xbox Live.

Køb Windows 8.1-spil

Du kan også søge efter pc-spil til Windows i Windows Store. Sådan gør du:

1. Start Spil-appen fra skærmen Start i Windows.
  2. Søg efter indhold, du er interesseret i, i Windows Store.
  3. Klik på knappen køb for at åbne spillet i Windows Store.
  4. Fuldfør købet.

Bemærk! Hvis du køber et spil til flere platforme til din Xbox 360-konsol, får du ikke nødvendigvis adgang til at spille pc-versionen af spillet. Og hvis du køber et spil til din pc, giver licensen dig ikke nødvendigvis ret til spiludgaven til din konsol.